Will Smith, chemat în ringul de box de fratele lui Chris Rock după palma de la Oscar

Fratele lui Chris Rock, Kenny, vrea să lupte pentru numele familiei și s-a oferit să intre într-un ring de box cu Will Smith.

Actorul King Richard, în vârstă de 53 de ani, a făcut furori în întreaga lume când a luat cu asalt scena și l-a lovit pe Chris Rock, în vârstă de 57 de ani, în urma unei glume despre Jada Pinkett Smith, în vârstă de 50 de ani.

Și acum, fratele lui Chris, Kenny, în vârstă de 42 de ani, l-a provocat pe Will să-și pună mănușile și să lupte cu el. Fratele mai mic Rock a semnat un acord pentru a fi implicat într-o luptă de box cu celebrități pe 11 iunie și îl urmărește pe superstarul de la Hollywood.

„Ar trebui să intru în ring cu Will Smith. L-aș putea doborî! Voi lăsa mâinile să vorbească”, a declarat el miercuri, 13 aprilie, pentru TMZ.

Kenny Rock este precaut în ceea ce privește pedeapsa primită de Will Smith din partea Academiei.

„Trebuie să vedem dacă va primi de fapt interdicția de 10 ani. S-ar putea să spună o interdicție de 10 ani, dar după trei ani se vor gândi că am uitat de asta și îl vor introduce acolo după doi ani, după trei ani, după cinci ani, așa că trebuie să vedem că acești oameni fac ceea ce spun că vor face', a mai spus Kenny Rock.

Mai mult decât atât se îndoiește că fratele său ar fi acceptat scuzele lui Will pe social media.

Will Smith a scris după eveniment: „Violența în toate formele ei este otrăvitoare și distructivă. Comportamentul meu la decernarea Premiilor Academiei de aseară a fost inacceptabil și de neiertat.

Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Am fost dezechilibrat și m-am înșelat. Sunt jenat și acțiunile mele nu au indicat bărbatul care vreau să fiu. Nu există loc pentru violență într-un lumea iubirii și bunătății.'

La începutul săptămânii, Chris a fost întrebat despre incident, dar a decis să nu dea foarte multe detalii.

„Sunt în regulă, am un întreg spectacol și nu vorbesc despre asta (palma lui Will Smith) până nu voi fi plătit. Viața este bună. Mi-am recăpătat auzul”, a spus Chris Rock, potrivit ziarului californian, The Desert Sun.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete