Gabriel Cotabiță: „Am fost externat. Sunt viu!”

Starea cunoscutului cântăreț Gabriel Cotabiță este din nou bună. Asta după ce, la începutul lunii octombrie, a ajuns la spital cu simptome specifice ale unui accident vascular.

Gabriel Cotabiță a trecut la începutul lunii octombrie prin momente dificile. Conform apropiaților, cântărețul nu se simțea bine, nu se putea ține pe picioare și a decis să se interneze la spitalul Colentina. Acolo a primit diagnosticul de accident vascular celebral tranzitoriu. Acum, starea artistului este mai bună. Conform declarației oferite pentru www.impact.ro, artistul și-a reluat deja colaborările.

Acesta a povestit că „am fost externat, sunt viu! Am avut niște probleme de sănătate, medicii știu ce am avut, care mi-e diagnosticul, dar n-a fost ceva grav. Mai mult, chiar acum merg la TVR, pentru niște filmări, iar în curând voi înregistra două piese noi, de dragoste.'

Gabriel Cotabiță: M-am întors pentru că mai aveam ceva de făcut

Acum 6 ani, Gabriel Cotabiță trecea printr-un moment extrem de dificil. Artistul avea să se prăbușească în sala de fitness și să sufere un infarct care să-l țină o bună perioadă de timp departe de scenă. După acel moment de cumpănă, în urma căruia avea să-și piardă viața, artistul și-a schimbat stilul de viață și a decis să se retragă mai multă vreme din lumina reflectoarelor.

La începutul anului, Gabriel Cotabiță a trecut și prin experiența infectării cu SARS-Cov 2, deci starea lui de sănătate a fost pusă la încercare.

Vorbind acum trei ani, la Canal 33, despre momentul în urma căruia ar fi putut să-și piardă viața, acesta a povestit: „M-am întors pentru că mi s-a spus că mai am ceva de făcut. (…) Ce am clar în minte este că o voce mi-a spus vezi că nu pleci, că mai ai foarte multe de făcut.'

„Tot ceea ce am făcut a fost cu bună știință și nu mi-a creat probleme ulterior. Poate că la momentul respectiv am crezut că sunt dezavantajat sau dat la o parte. Însă am fost apărat în permanență', a mai povestit acesta.

Gabriel CotabițăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Marius Moga susține tinerele talente

Foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete