Vrei să-ți schimbi mașina? Iată cele mai apreciate modele de mașini de oraș

Aglomerația din marile orașe poate fi, uneori, copleșitoare, iar lipsa locurilor de parcare te poate face să îți pierzi răbdarea, atunci când te întorci de la muncă și nu găseșți un loc sigur în care să lași mașină peste noapte. De aceea, o soluție eficientă, care ti-ar putea economisi destul de mult timp in fiecare zi, este modelul de mașină smart. Spre deosebire de o mașină convențională, tip limuzina sau cabrio, un smart car se caracterizează prin dimensiuni reduse, lucru care îți poate ușura viață de șofer la oraș.

Avantajele unei mașini mici, de oraș

Dacă parcurgi mai puțin de 10.000 de kilometri pe an, preponderent in zonele urbane, alegerea unei mașini de oraș poate fi o decizie inteligență, care sa te ajute sa economisesti timp și bani. 

Iată și alte avantaje pe care le are masina de oras, denumită și smart car:

  • preț de achiziție mic, în comparație cu alte modele din același an de fabricație;
  • consum mic de carburant;
  • mentenanta la preț rezonabil – prețurile pieselor de schimb pentru aceste mașini sunt decente;
  • ușor manevrabilă;
  • iți dă posibilitatea de a parca aproape oriunde.

2 modele de mașini potrivite pentru a conduce în oraș

Când conduci în oraș, ai nevoie, în principal, de 2 lucruri: dimensiune mică a mașinii și confort. Iată 2 modele de mașini care întrunesc ambele caracteristici.

  1. smart fortwo

Așa cum se poate deduce și din denumire, această mașină este perfectă pentru persoanele care obișnuiesc să pornească singure la drum sau cu cel mult un prieten. Cu toate că are doar 2 locuri, iar dimensiunile sale sunt reduse, smart ForTwo are un portbagaj suficient de încăpător, de care te poți folosi pentru a transporta cumpărăturile de la supermarket. 

În ceea ce privește dotările, te poți bucura de scaune încălzite, tempomat, încărcător on-board, asistent activ pentru frânare și climatizare automată. Totodată, există și alte dotări opționale pe care le poți alege, în funcție de nevoile tale. Așadar, dacă îți dorești o mașînă remarcabilă, cu un aspect deosebit, poți să optezi pentru panouri de culoare bej, ornamente in culori personalizate sau pentru covorașe negre din velur.

  1. smart forfour

Spre deosebire de smart fortwo, acest model îți permite să iei mai mulți prieteni cu ține, atunci când ieși în oraș. Chiar dacă are dimensiuni mai mari, față de modelul exemplificat anterior, nu trebuie să-ți faci griji: o mașină smart forfour este mai mică decât mașinile clasice, tip limuzina, de exemplu. Astfel, când ajungi seară târziu din oraș, nu trebuie să pierzi zeci de minute căutând un loc de parcare. Sigur vei găsi unul potrivit pentru această mașină.

La fel ca modelul fortwo, și mașina smart forfour îți aduce câteva beneficii pe care trebuie neapărat să le iei în considerare, atunci când te hotărăști asupra achiziției unei mașini: de la lumini de zi cu tehnologie LED, geamuri electrice și kit de intervenție pentru situația în care faci până, până la sistem audio smart, scaune încălzite și climatizare automată.

Avantajele unei mașini de oraș sunt multiple, cele mai importante dintre acestea fiind dimensiunile reduse și consumul mic de combustibil. Știm cu toții că o mașină cu un consum mare de combustibil în oraș, presupune costuri destul de mari. Așadar, dacă ești de părere că ai putea să cheltui banii pe lucruri mai utile, orientează-te spre o mașină de oraș. Achiziția unei astfel de mașini este una profitabilă pe termen lung și îți permite să te bucuri de confort și de costuri reduse, pe toată durata folosirii ei.

sursa foto: shutterstock.com

(P) Material publicitar realizat de Autoklass

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial