Vrei să-ți cumperi o locuință în București? Iată topul celor mai apreciate cartiere!

Dacă ai în plan achiziționarea unei locuințe în capitală, probabil te întrebi care sunt cele mai apreciate cartiere. Nu te-ai hotărât încă unde ai vrea să locuiești și ai nevoie de niște sugestii?

Îți prezentăm cele mai cunoscute cartiere din București, pe care le poți alege în funcție de preferințe, de buget sau de gradul de siguranță oferit. Iată care sunt!

Berceni

Berceniul continuă să fie unul dintre cele mai căutate cartiere atunci când vine vorba de achiziționarea unei locuințe. Spre deosebire de alte zone mai centrale, aici poți fi atras de prețurile scăzute ale proprietăților, fie că vorbim despre zone precum Apărătorii Patriei sau orașul Popești Leordeni, aflat în Ilfov.

Cu toate că poate părea un cartier mai îndepărtat față de centru, ai la dispoziție o linie de metrou care leagă direct Berceniul de partea de nord a Bucureștiului. Astfel, dacă lucrezi în oraș, poți să ajungi rapid la job și să alegi o locuință în Berceni. În această zonă poți găsi și centre comerciale de dimensiuni mari precum Sun Plaza sau parcuri întinse, unde te poți relaxa.

Piața Victoriei

Dacă vrei să locuiești în centrul zonei de nord a Bucureștiului, merită să cauți o locuință în Piața Victoriei. Cele mai multe persoane își îndreaptă atenția spre zone precum Piața Victoriei, pentru că au acces facil către Piața Romană, Universitate sau Unirii, dar și în alte cartiere din vestul și estul orașului.

Această arie este recunoscută pentru parcurile sale, precum Herăstrău, poziționarea sa fiind adiacentă altor zone exclusiviste precum Primăverii.

Crângași

Un alt cartier la mare popular printre cei care își caută o locuință în București este Crângași. Aceasta este și una dintre surprizele de pe piața imobiliară. În Crângași vei găsi un cartier cu numeroase facilități, cu multe rețele de transport în comun și cu ansambluri rezidențiale care au transformat zona într-una dintre cele mai râvnite din capitală.

Acesta este într-o continuă dezvoltare, iar prețurile la locuințe pot fi mai mici decât în zonele din nord. Nu uita că Podul Basarab va asigura accesul rapid către Piața Victoriei, așa că poți să ajungi ușor unde ai nevoie.

Militari

Majoritatea clădirilor noi se ridică astăzi și în cartierul Militari, unde poți găsi o locuință pe placul tău. În plus, spre deosebire de alte zone ale capitalei, în Militari ai ocazia să cumperi o locuință la un preț semnificativ mai scăzut.

Poți fi atras de linia de metrou directă către Piața Unirii și a numeroaselor facilități din zonă

Drumul Taberei

Chiar dacă Drumul Taberei a fost considerat multă vreme un cartier mărginaș, astăzi este unul dintre cele mai solicitate pentru achiziționarea unei locuințe. Acest lucru se datorează și faptului că a fost construită o linie de metrou care face legătura cu restul orașului, precum și multitudinii de proiecte rezidențiale noi, care au luat amploare în ultimii ani.

Totodată, și în Drumul Taberei poți găsi locuințe cu preț relativ scăzut. Astfel, dacă bugetul te limitează, poți găsi apartamente la preț decent în acest cartier.

Primăverii

Vrei să locuiești într-o zonă exclusivistă a Bucureștiului? Include pe listă apartamentele din cartierul Primăverii, în sectorul 1. Acest cartier nu este foarte aglomerat, beneficiază de o mulțime de spații verzi și este apreciat pentru apropierea de parcul Herăstrău și de Calea Floreasca.

Acest cartier presupune achiziționarea de locuințe la prețuri mai ridicate, așa că bugetul pe care îl ai la dispoziție trebuie să fie unul consistent.

Tineretului

Și Tineretului este un cartier extrem de popular printre cei care vor să-și cumpere o locuință în București. Această zonă prezintă numeroase beneficii precum spațiile comerciale, parcul, accesul la mai multe magistrale de metrou și la școlile din jur, apreciate în special de familiile cu copii.

Ești în căutarea unei locuințe? Alege servicii imobiliare Premium, care îți garantează că orice tranzacție imobiliară este un succes!

Sursa foto: unsplash.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial