Vrei să scapi de iritațiile gâtului, nasului și a ochilor? Atunci folosește un purificator de aer!

Cu toate că este un element indispensabil vieții oamenilor și a vieții pe Pământ în general, aerul poate face și destul de mult rău. Cum? În momentul în care este încărcat cu diverse particule poluante, aerul poate provoca diverse probleme de sănătate. Ne referim la afecțiuni ale sistemului respirator, la afecțiuni ale pielii și chiar și la afecțiuni interne, conform celor mai recente studii. Polurea ne afectează mai mult decât am crede, însă există metode prin care ne putem proteja, măcar într-o mică măsură. 

Dacă te confrunți cu alergii respiratorii și cu diverse probleme ale pielii, ia în considerare achiziționarea unui purificator de aer. Acest aparat are un rol important, acela de a filtra aerul dintr-o încăpere. Cum funcționează? Practic, absoarbe tot aerul din cameră, acesta este trecut prin filtre cu diverse funcții, iar apoi este eliberat în casă, fără alergeni, bacterii sau virusuri. În acest mod, se neutralizează și mirosurile neplăcute din încăpere. 

Deși purificatorul poate fi utilizat doar acasă, îți garantăm că vei observa schimbări foarte mari în ceea ce privește afecțiunile respiratorii. Noaptea, vei respira un aer curat și vei da ocazia sistemului respirator să se refacă. Astfel, vei observa că nu mai ai nevoie de prea multe medicamente antialergice. Dacă lucrezi într-o clădire de birouri relativ nouă, cu un sistem de ventilație curățat ori de câte ori este necesar, atunci sigur rezultatele vor fi și mai bune, având în vedere că mare parte din zi vei respira un aer lipsit de alergeni. 

Dacă nu știi de unde poți achiziționa un astfel de aparat, îți recomandăm purificatoare de la Rohnson. Aceste aparate captează filtre de până la 0,3 microni, pentru ca tu să respiri un aer foarte curat. Datorită sistemelor moderne și a filtrelor din interiorul purificatoarelor, aerul va fi și curățat de bacterii și virusuri care pot provoca diverse afecțiuni. Să mai spunem că vor fi eliminați și sporii de mucegai? Aceștia sunt foarte periculoși, deoarece pot provoca alergii și sunt destul de greu de eliminat fără controlul umidității din locuință. 

Rohnson îți pune la dispoziție cele mai bune purificatoare de aer, cu numeroase filtre: 

  • filtru HEPA
  • filtru catalitic
  • filtru de praf
  • filtru cu carbon activ și multe altele. 

În magazinul online Rohnson, ai posibilitatea de a alege purificatorul care ți se potrivește în totalitate, alegând nu doar filtrele pe care vrei să le aibă, ci și alte caracteristici importante, cum ar fi capacitatea de filtrare, suprafața recomandată, funcții suplimentare și altele. 

Îți recomandăm să achiziționezi un purificator care să filtreze aerul din toată casă, nu doar dintr-o încăpere. Astfel, te vei bucura din plin de beneficiile unui astfel de aparat și vei observa cum scapi de alergii și de iritațiile gâtului, ochilor și nasului. Dacă vrei să te bucuri de cele mai bune purificatoare de aer, alege cu incredere Rohnson! Poți intra pe site-ul magazinului online și poți alege cele mai bune aparate de purificat aerul. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial