Vrei să îți deschizi o cafenea? Top 3 achiziții la care cu siguranță nu te-ai gândit!

Deschiderea unei cafenele poate fi o afacere care să aducă satisfacții pe toate planurile, profesional, financiar, dar și personal. O cafenea care este pe placul oamenilor poate aduce un venit substanțial, iar proprietarul poate deveni cunoscut și apreciat de comunitatea în care și-a deschis afacerea. O cafenea de succes necesită însă depunerea unui efort considerabil. Piața este plină, iar concurența acerbă, de aceea o nouă afacere în sectorul serviciilor trebuie să aducă ceva nou care să o propulseze în topul localurilor preferate de clienți. Inovația, seriozitatea, munca, respectul față de clienți sunt criterii cheie pentru a avea o cafenea de success!

Investiții pentru clienții cafenelei tale

         Până la deschiderea propriu-zisă a afacerii trebuie, în primul rând, să întocmești un plan bine stabilit în care să iei în calcul toate variantele, să fii dispus să investești atât bani, cât și muncă. Un aspect important de care trebuie să ții cont este locația în care îți vei deschide cafeneaua. Dacă reușești însă să vii pe piață cu un concept nou și atractiv, atunci poți alege și locații care în aparență nu ar fi promițătoare. De exemplu, cu viziune, creativitate, muncă și seriozitate poți transforma o curte și o locuință veche în una dintre cele mai căutate cafenele din oraș. După ce ai găsit locația, ai finalizat meniul, ai decis cărui tip de clienți te adresezi, trebuie să începi decorarea spațiului în conformitate cu viziunea ta.

1.     Jocuri de societate

Chiar dacă ai deschis o cafenea, clienții care îți vor trece pragul pe timp de seară vor dori să petreacă timpul împreună cu prietenii la un pahar de vin, o halbă de bere și să se simtă bine împreună. Pentru a le oferi cât mai multe posibilități cumpără câteva jocuri de societate pe care să le poți oferi oamenilor când vin în localul tău fără să percepi vreo taxă pentru folosirea acestora. Un gest aparent mic va face ca acei clienți să se întoarcă cu drag în cafeneaua ta unde au fost tratați cu respect.

2.     Tunuri de căldură

O terasă este indispensabilă unei cafenele. mai ales pentru clienții fumători care doresc să își savureze băuturile comandate alături de o țigare. Vara terasa va fi întotdeauna mai plină decât spațiul închis al localului, în timp ce iarna oamenii vor prefera să stea înăuntru. Tu ai însă datoria de a le oferi clienților condițiile necesare pentru a se bucura de confort chiar și atunci când afară este frig. Trebuie, așadar, să comanzi tunuri de căldură de pe micul-fermier.ro. Acestea vor contribui la încălzirea terasei și la crearea unui ambient plăcut pentru clienții tăi care, din când în când, mai iasă afară să fumeze și să stea de povești.

3.     Un raft de cărți

Pentru diminețile și după-amiezile reci și monotone, când clienții tăi comandă o cafea sau un ceai, iar atmosfera din local este una liniștită, poți pune pe fundal ritmuri de jazz sau blues care să completeze imaginea de ansamblu și să le pui la dispoziție doritorilor o bibliotecă diversificată care să conțină titluri pentru toate gusturile.

Prin urmare, pentru a avea o cafenea de succes trebuie să gândești foarte bine strategia și, de asemenea, să ții cont, în investițiile pe care le vei face, de necesitățile și confortul clienților tăi!

Sursă foto: unsplash.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial