Vrei să faci video-chat? Iată care este cea mai importantă calitate pe care trebuie să o ai

Dacă și-a închipuit cineva că job-ul la un video-chat este simplu, ei bine se înșală. Nu e vorba de un extra-job, un part time, sau de un “bănuț în plus”. Este un angajament cu atribuții de îndeplinit, cu program de lucru strict, cu dovezi clare prin care arăți că ești muncitoare, serioasă, cu caracter.

Cea mai importantă calitate pe care trebuie să-o ai dacă vrei să faci video-chat

În primul rând, contrar mitului urban, aspectul fizic al unei aspirante pentru acest job este important, dar nu atât de important încât să fie hotărâtor. Este bine să fii frumoasă pentru că frumusețea atrage, dar replicile istețe sunt mai apreciate de multe ori înaintea frumuseții.

Discuțiile în cadrul video-chat-ului au loc în mare parte în limba engleză, așa că dacă nu stăpânești bine limba engleză, aria potențialilor clienți se micșorează. Deci și banii…

Video-chat nu înseamnă neapărat sex în fața camerei. Videochatul este și o formă de comunicare online, prin intermediul internetului și a unei camere de filmat. Discuțiile pot fi pe teme diverse fără să se ajungă la nivelul erotic. Subiectele se aleg de comun acord cu cei care preferă genul acesta de comunicare și sunt dispuși să plătească pentru ea.

Cel mai important atribut feminin pe care trebuie să-l aibă o aspirantă pentru video-chat este FARMEC PERSONAL sau șarm.

Pe lângă farmec personal succesul îl asigură însă abilitatea de a comunica. Indiferent de vârstă, dacă știi să porți conversații interesante, amuzante, istețe pe orice temă, să te faci plăcută vei fi extrem de apreciată de membri.

Dacă nu mai ai 20 de ani și ai deja o oarecare experiență de viață, acest lucru poate constitui chiar un atuu în videochat pentru că se presupune că știi să-ți folosești calitățile la maximum.

Totuși trebui să știi că dincolo de promisiunile financiare care învăluie acest job, există și multe lucruri mai puțin știute. Membrii care cer discuții non-adult și care nu ajung în zona erotică sunt puțini. Plătitorii vin din zona erotismului extrem. Cât de plăcut poate fi pentru o femeie să ajungă într-o zonă extrem de intimă cu o mulțime de necunoscuți? Asta rămâne la alegerea fiecăreia…

Foto: 123rf

Citeste și:

Totul despre orgasm. Cum îl atingi și de ce?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Povesti adevarate