Vlăduța Lupău, mesaj pentru oamenii care au plecat să muncească în străinătate: „Mi-am dat seama că…”

Vlăduța Lupău a transmis un mesaj pentru oamenii care au plecat să muncească în străinătate și au lăsat acasă familia. Artista a mărturisit că apreciază sacrificiul acestora.

Recent, interpreta de muzică populară a avut un concert în Germania și a fost impresionată să vadă câți români au susținut-o la spectacol. Vlăduța Lupău a ținut să spună câteva vorba pentru cei care au ales să plece din România pentru a-și face un trai mai bun într-o țară străină.

„Vreau neapărat să le mulțumesc tuturor românilor cu care ne-am petrecut în acest weekend, în Germania. Mi-am dat seama că sunteți foarte, foarte mulți plecați de acasă și că aveți un dor în suflet.

Prea mulți plecați din țară. Eu mă înclin în fața voastră că reușiți să stați plecați de acasă, că v-ați lăsat familiile în țară.

Ați fost minunați, jos pălăria. Vă așteptăm, totuși, în România', a fost mesajul emoționant transmis de Vlăduța Lupău pe pagina sa de Instagram.

Vlăduța Lupău, probleme în aeroport

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică de petrecere de la noi din țară. Artista a născut în urmă cu ceva timp, însă nu a durat mult până când și-a reluat evenimentele. Din acest motiv, cântăreața călătorește des în țară, uneori cu avionul. Iată ce problemă a întâmpinat recent.

„Suntem de șapte ore în aeroport, să plecăm la Cluj. Oamenii ăștia nu mai au răbdare, eu nu mai am răbdare. Este o bătaie de joc. Pe lângă că a ajuns cu trei ore după ora la care trebuia să plecăm, acum ne țin și de o oră în avion. Au zis că ne dau niște apă plată și alune, dar am zis, Nu, mersi. Sunt și copii mici. Toată lumea este epuizată, nervoasă, o luăm razna și nimeni nu ne zice nimic doar Scuzați-ne, mai stăm puțin și cam atât. Bătaie de joc și cred că niciodată n-am să mai plec această companie. Spun că nu mai plec, dar uite că plec, fiind nevoită. Sute de oameni stăm în bătaia lor de joc’, a povestit Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete