Cine ar fi primii Faimoși de la „Survivor România” 2023. Emisiunea începe în luna ianuarie

„Survivor România' 2023 se pregătește deja pentru un nou sezon, la Pro TV. Concursul va debuta pe post în luna ianuarie a anului următor. Până atunci, Fanatik a dezvăluit numele a dou Faimoși care ar participa la celebra competiție.

Conform sursei menționate, la Survivor România 2023 va participa Ionuț Iftimoaie, un nume cât se poate de respectat în lumea sporturilor de contact. D altfel, Ionuț Iftimoaie, indică cei care se ocupă de castingul de la Survivor, era o țintă mai veche a producătorilor, decizia de a accepta provocarea venind în urma relației foarte bune pe care o are fostul luptător cu Pro TV.

Aceeași sursă menționează că la „Survivor România' 2023 va participa și Jorge, Gheboasă, Vica Blochina, dar și Carmen Grebenișan.

jorgeSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Când vor fi anunțați oficial cei 12 Faimoși de la „Survivor'

Pe 15 decembrie, live, de la ora 21:00, în exclusivitate pe VOYO, toți abonații platformei vor putea urmări un show în care vor fi anunțați concurenții unuia dintre cele două triburi care vor scrie povestea în anul 2023.

Alături de aceștia se va afla Daniel Pavel, prezentatorul formatului care continuă să facă istorie în România! '12 membri are Tribul Faimoși la startul celui mai puternic epic reality game show. Aptitudini și motivații croite pe măsura show-ului vor demonstra și celebritățile care au acceptat provocarea Survivor România pentru sezonul următor. Veți face cunoștință cu cele 6 fete și 6 băieți, pe VOYO, joi 15 decembrie', declară Domnul Dan înaintea emisiei speciale.

Cine sunt cei care au decis să lase confortul de acasă și să fie nevoiți să lupte pentru mâncare, adăpost și șansa de a comunica cu cei dragi? Cine sunt cei care cred că au ceea ce le trebuie până la finalul unei lupte de neratat? Vom afla în doar câteva zile!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete