Vlăduța Lupău, emoții de nedescris din cauza unui medic: „Am o experiență super nașpa”

Vlăduța Lupău trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Artista este însărcinată, deși după două sarcini pierdute abia dacă își mai putea imagina că va putea vreodată deveni mamă.

Vlăduța Lupău este extrem de activă în mediul online și împărtășește cu internauții experiențele din viața ei. Recent, aceasta a fost la un control pentru monitorizarea sarcinii și a plecat de acolo extrem de încântată.

„Sunt fericită! Bebe e bine și frumos… Am fost foarte mulțumită și foarte încântată de doamna doctor, mi-a explicat mură-n gură totul. Mi s-a părut că-l văd perfect pe bebe, mi s-a părut mai că mi-l dă în brațe', a spus Vlăduța Lupău pe Instagram, scrie redacția.ro.

Cu toate acestea, artista a mărturisit că până a da de un medic care să-i fie pe suflet a avut o experiență neplăcută cu unul care nu i-a răspuns întrebărilor și a avut o atitudine mai recalcitrantă. Vlăduța Lupău le-a spus viitoarelor mămici să fie foarte atente atunci când își aleg medicul, deoarece temerile personale combinate cu lipsa de profesionalism a specialistului pot duce la o anxietate teribilă.

„Eu mai am o experiență super nașpa, de acum câteva săptămâni din București. Am vrut să văd dacă mișcă, dacă e acolo, mi se părea mie că n-am burtă dimineața, am luat-o și eu la răzna, eram și eu panicată. Mi-am făcut o programare. Ajung acolo, medicul nu avea halat, nu mi-a explicat nimic, doar dacă îl mai întrebam eu ceva din ce mai știam eu, mi-a luat și o căruță de bani, vreo 500 de lei, ceea ce pentru o femeie de rând mi se pare mult.

A vorbit și urât și flegmatic cu mine, mi-a zis și sexul bebelușului, poate eu nu-l știam sau nu doream să-l știu. Mă gândeam că dacă dai peste unu de ală, n-ai nicio șansă să afli dacă ai sau nu ceva risc. E foarte important doctorul care-ți monitorizează sarcina', a mai povestit cântăreața pe rețelele sociale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete