Prințul William, un copil poznaș. Cum a amenințat-o pe bona sa: „Când voi fi rege…”

Prințul William le-a dat bătăi de cap părinților săi când era mic. Acesta a făcut numeroase trăznăi, ba chiar și-a amenințat bona.

Chiar și regina Elisabeta s-a plâns prințului Philip că nepotul lor este „scăpat de sub control', scrie Tina Brown în cartea ei „The Palace Papers', publicată recent.

Prințesa Diana a recunoscut că, atunci când ea și Charles s-au întors dintr-un turneu regal al Canadei în 1983, William, pe care l-au poreclit „Wombat', se transforma într-o „teroare', năvălindu-se peste mese și lămpi, spărgând tot ce se vedea.

„Până la vârsta de patru ani, avea obiceiul neatrăgător de a țipa dădaca lui, Barbara Barnes: Nimeni nu-mi spune ce să fac! Când voi fi rege, te voi pedepsi', a mai menționat scriitoarea în cartea sa.

Gărzile din Highgrove erau sătule de faptul că tânărul îi stropea în mod constant cu un pistol cu ​​apă, iar la grădiniță era cunoscut sub numele de „Basher Wills'.

Cu toate acestea, în jurul vârstei de șase ani, William a început să-și revină și Harry să îi preia din „atribuțiile' năbădăioase. Acesta din urmă a uns cu bălegar de oaie costumul tatălui său, când acesta era pe cale să se îmbarce într-un elicopter pentru o călătorie oficială.

„Uită-te la mine! Sunt absolut acoperit de rahat de oaie!', se spune că s-a plâns Charles, potrivit Page Six.

Pe măsură ce a crescut, William a devenit foarte apropiat de mama sa, regretata Prințesă Diana. Aceasta îl considera „cel mai de încredere confident'. După o ceartă deosebit de îngrozitoare între părinții săi, William a împins un bilet sub ușa băii ei spunând: „Urăsc să te văd tristă'.

„William a înțeles-o pe Diana mai mult decât Harry, dar a idealizat-o mai puțin. El era la curent cu viața ei amoroasă volatilă. Știa că tabloidele îi făceau viața un iad, dar știa și că ea s-a înțeles cu ei', scrie Brown.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete