Vlăduța Lupău dezvăluie cine o ajută cu micuțul Iair: „Când nu sunt acasă”

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite interprete de muzică de petrecere de la noi din țară. În urmă cu aproape o lună, frumoasa artistă a născut un băiețel perfect sănătos, pe nume Iair.

Vlăduța Lupău este o fire extrem de activă, astfel că după ce s-a acomodat puțin cu rolul de mamă a revenit pe scena evenimentelor. Curioși fanii au întrebat-o cum reușește să se împartă între viața personală cu un bebe mic și carieră. Aceasta a recunoscut că deși îl alăptează pe micuț, uneori îi mai suplimentează mesele cu lapte praf.

„Mănâncă sân, iar când nu sunt acasă, îi dă Adi completare formulă, sau când nu-i ajunge. Când mă duc la cântat, duc pompa cu mine. Între cântări, mulg laptele, ca să nu pățesc ceva.', le-a dezvăluit Vlăduța Lupău fanilor ei, pe InstaStory.

Cât despre momentele în care ea pleacă la evenimente, cântăreața a mărturisit că partenerul său este un tătic implicat și se descurcă de minune, astfel că ea pleacă liniștită ori de câte ori are vreo cântare.

„Încă o întrebare pe care mi-ați pus-o în ultimele zile: cu cine este Iair când eu sunt plecată? Evident, cu Adi. Facem cu schimbul, iar eu când sunt acasă sunt pe el și îl motroșesc și o iau de la zero. #rezist', a mai spus artista.

Sâmbătă, 6 august, Vlăduța Lupău a născut prin cezariană un băiețel perfect sănătos. Vedeta l-a adus pe lume pe micuț la o clinică privată din Cluj, iar soțul ei i-a fost alături. Numele bebelușului este Iair și are însemnătate biblică. Iair este acel tată din Biblie care-l roagă pe Hristos să-i reînvie fiica.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete