Vlăduța Lupău, criticată după ce a spus că vrea să își îmbrace fiul de la second-hand: „M-a râs lumea”

Vlăduța Lupău este însărcinată în cel de-al treilea trimestru și așteaptă cu mare nerăbdare să își cunoască fiul. Artista a declarat că vrea să își îmbrace copilul și cu haine de la second-hand.

Interpreta de muzică populară a mărturisit că își va îmbrăca copilul și de la second-hand, pentru că își dorește ca băiatul ei să înțeleagă că nu i se cuvine totul și că trebuie să muncească dacă își dorește ceva.

„Spuneam acest lucru, într-adevăr, și m-a râs lumea! (râde) Ei bine, și eu am crescut și am umblat îmbrăcată cu haine de la second-hand și tocmai de aceea îmi doream să fac ceva și să reușesc în viață, ca să pot să îmi permit și eu hainele și lucrurile pe care mi le doresc. Poate dacă aveam doar haine de firmă sau lucruri scumpe, nu mai știam cum e să nu am și valoarea lor. De aceea am să încerc, pe cât posibil, chiar și prin acest aspect, să îmi educ copilul să învețe că nu-i totul de-a gata și că se poate orice! Ca să poți orice, trebuie să faci ceva!', a declarat artista pentru VIVA!.

Vladuta-Lupau-insarcinata-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Vedeta se consideră o norocoasă, pentru că va avea ajutor și din partea mamei sale, dar și din partea soacrei. Vlăduța Lupău nu va angaja momentan nicio bonă pentru fiul ei.

„Ne-am gândit la un moment dat să angajăm o persoană, dar pentru început cu siguranță nu va fi nevoie. O avem pe soacra mea, care de abia așteaptă să-și intre în rolul de bunică, și pe mami, care deja e obișnuită cu acest rol. Eu pot să-mi văd de treabă liniștită cât sunt ele', a spus interpreta de muzică populară

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete