Cine e și cu ce se ocupă fratele lui Dani Oțil. Ce a spus prezentatorul despre Dorin: „D-aia ne înțelegem așa prost…”

Nu mulți știu, dar Dani Oțil are un frate. Dorin e mai mare decât prezentatorul de la Antena 1 cu patru ani și nu a apărut niciodată pe micul ecran. Ieri, 11 iulie, a fost ziua lui, iar fratele mai mic i-a făcut o urare la TV.

Dorin Oțil lucrează la o companie de software și este stabilit în localitatea Parta, din județul Timiș, conform informațiilor publice de pe contul lui de Facebook, notează Fanatik.

Dani Oțil a făcut declarații despre fratele lui la TV. „Azi e ziua lui frate-miu. Eu nu-i spun niciodată «La mulți ani!» lui frate-miu, pentru că nici nu se uită la emisiune, nici nu știu dacă știe că mă ocup cu asta. Mulțumesc că m-ai bătut în clasa a V-a ca să nu mai fumez. Deci, la mulți ani! După mi-am dat seama că frate-miu este aceeași zodie ca Ramona (n.r. – Ramona Olaru, colegul lui din emisiune), d-aia ne înțelegem așa prost. Noi am avut o relație deschisă, atât de deschisă încât unul a trebuit să plece și asta că m-a adus aici, la televizor', a spus ieri Dani Oțil la „Neatza cu Răzvan și Dani'.

fratele-lui-dani-otilSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Dani Oțil spune că acum se înțelege bine cu Dorin. „Eu cu frate-miu eram… eu nu ştiu cum am putut să rezistăm în aceeaşi cameră fără să ne omorâm. După, relaţia s-a super sudat. E cu patru ani mai mare. Citeşte întreaga ştire: Ce a spus la TV Dani Oțil despre fratele lui. Dorin e mai mare cu 4 ani decât prezentatorul: „Nici nu știu dacă știe dacă mă ocup cu asta'

Eu nu sunt prieten cu frate-miu pe Facebook. Ce oi fi eu aşa sălbatic? (…) Ar trebui măcar să îi accept cererea de prietenie. Pentru mine, el a făcut cele mai importante lucruri în viața mea. El m-a învățat să fumez, el m-a bătut să mă las!', a mai mărturisit Dani Oțil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete