Vladimir Drăghia, dezvăluiri inedite despre fiica sa cea mică: „Nu știu dacă e bine, dacă e rău, dar învățăm”

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Au împreună două minunății de fetițe, Zora și Alegra, iar modul în care au ales să-și împartă responsabilitățile este de admirat.

Vladimir Drăghia este extrem de activ pe rețelele de socializare și spre deosebire de alte vedete de la noi din țară, el și soția sa au ales să împărtășească cu fanii săi imagini adorabile cu cele două micuțe. Mai mult decât atât, ei le oferă detalii care consideră că ar putea să inspire și pe alți părinți. La fel s-a întâmplat, recent, când actorul a făcut o mărturisire emoționantă.

Fiind conștient de nevoia micuței de a sta foarte mult în preajma mamei sale, Vladimir s-a implicat și mai mult de Zora. Cei doi petrec momente fantastice împreună, iar relația tată-fiică se consolidează pe zi ce trece. Cu toate acestea, actorul din „Clanul' a postat pe rețelele de socializare un mesaj inspirațional în care apare alături de Alegra.

„Nu prea am pus poze cu Alegra pentru că, sincer să fiu, îmi petrec (prea) puțin timp cu ea. Încă de când a venit pe lume, trecând prin episodul ăla groaznic cu internarea ei și a lui Alice în spital, a fost lipită de Alice. Ne-am propus, de asemenea, ca Zora să nu se simtă exclusă, să nu fie geloasă pe sora ei mai mică, pe noul val de afecțiune către cineva cu care trebuie să își împartă părinții, iar asta necesită mai mult timp, mai multă energie în direcția Zorei.

Așa ne-am organizat noi. Nu știu dacă e bine, dacă e rău, dar învățăm și ne adaptăm în mers. Ce voiam să va spun e că abia aștept să mai crească puțin, să prindă putere și să ne putem uni toțilaunloc', a scris Vladimir Drăghia pe rețelele de socializare, în dreptul unei imagini cu mezina familiei.

Alice Cavaleru a născut în urmă cu trei luni o fetiță perfect sănătoasă. Nimic nu avea să schimbe acest lucru, însă după două săptămâni, vedeta a observat chiar înainte să o culce pe Alegra că micuța avea fața umflată pe o parte. Cu un instinct fantastic pe care doar o mamă îl poate simți în momente critice, soția lui Vladimir Drăghia a mers de urgență la spital. După ce pericolul a trecut, Alice a avut tăria de a povesti clipele de coșmar prin care au trecut ea și familia ei.

„L-am anunțat pe Vladimir că plec la spital cu ea și am ieșit imediat pe ușă. A urmat cea mai lungă și mai urâtă noapte pe care o poate avea o proaspătă mămică. M-am internat cu ea în spital spre dimineață, după o noapte de așteptare. Făcuse o infecție pe glanda salivară. Diagnostic: parotidită infecțioasă- lucru foarte rar întâlnit la un bebeluș atât de mic. A doua zi, de dimineață, a început tratamentul cu antibiotic.

Au fost momente grele care au părut veșnice și am simțit că trebuie să lupt pentru fiecare clipă din acea noapte…După cinci zile de la tratament, cu o zi înainte să plecăm acasă, au venit rezultatele analizelor: septicemie. Infecția ajunsese în sânge. Urma să mai stăm 7 zile în spital. Alegra trebuia să primească un alt antibiotic conform antibiogramei’, a scris Alice Cavaleru pe Instagram.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete