Connect-R și SHIFT, moment emoționant în finala de la „Te cunosc de undeva!”: „Fratele meu din altă mamă s-a dus într-un loc mai bun”

Emoţiile vor atinge cote maxime în marea finală a sezonului 18 Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Cele patru cupluri finaliste vor lupta mai aprig ca niciodată pentru câştigarea trofeului pus în joc în acest sezon, iar momentele cu adevărat copleşitoare se vor resimţi din plin pe scena transforming show-ului de la Antena 1. S-a întâmplat şi în timpul reprezentaţiei lui Connect-R şi SHIFT, cuplul de finalişti care a decis să facă un gest impresionant la finala Te cunosc de undeva!.

Ruleta le-a adus lui Connect-R şi SHIFT o ultimă transformare cu adevarăt emoţionantă, o colaborare a doi mari artişţi din domenii muzicale diferite: Sting şi Puff Daddy, cu piesa Ill Be Missing You, iar cei doi au decis să închine momentul în memoria regratatului artist NOSFE. Momentul a fost unul surpriză pentru toţi cei aflaţi pe platoul de filmare, care l-au privit cu ochii în lacrimi şi copleşiţi de emoţie. 

„Am vrut neapărat să dedicăm momentul ăsta celor care l-au iubit pe NOSFE şi, în special, familiei, fetiţiei şi soţiei lui!', a mărturisit Connect-R, în vreme ce SHIFT a completat: „Aş vrea să spun şi eu câteva cuvinte, deşi îmi este foarte, foarte greu. Ştiu că nu am vorbit foarte mult sezonul ăsta Te cunosc de undeva!, dar vreau să vă mulţumesc tuturor: în primul rând colegilor, nişte artişti superbi, juriului minunat, că ne dă puterea să devenim mai buni, pe zi ce trece şi vreau să vă mai spun că experienţa asta a fost în acelaşi timp şi una foarte tristă pentru mine. De ce spun asta? Pentru că în timp ce eram antrenat în acest show, fratele meu din altă mamă, NOSFE, s-a dus într-un loc mai bun. Sunt foarte fericit şi emoţionat că am făcut momentul ăsta pentru el, în finala Te cunosc de undeva! Emoţia e mai mare ca la orice concert pe care l-am avut vreodată!'. 

Finala-TCDU_SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00 la Antena 1, în cadrul finalei celui de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva!. Tot sâmbătă va fi ales şi marele câştigător al sezonului 18 al transforming show-ului. 

Finala „Te cunosc de undeva!', sezon 18

Emi şi Cuza, Jo şi Liviu, Wrs şi Emilian şi Connect-R şi SHIFT sunt cele patru cupluri de artişti #NăscuţiPentruSpectacol care luptă pentru trofeul sezonului 18 Te cunosc de undeva!. Nu doar echipele finaliste vor face spectacol în finala transforming show-ului, ci şi colegii lor, care vor performa în afara concursului. 

Scorul de până acum al tuturor finaliştilor nu va mai conta. Toate cele patru echipe care se luptă pentru marele premiu de 15.000 de Euro vor porni în finală de la zero, iar juriul va acorda doar note între 9 şi 12 pentru acestea. Apoi colegii lor, care sunt în afara concursului, vor trebui să hotărască spre cine vor merge cele 5 puncte ale lor', a dezvăluit Pepe, în vreme ce Alina a completat: „În final, decizia îi va aparţine publicului din platoul emisiunii, care va acorda, la fel ca juriul, note între 9 şi 12. Echipa cu cele mai multe puncte va câştiga trofeul sezonului şi marele premiu, care va fi donat către o familie care are mare nevoie de ajutor!'. 

Goran Bregovic, Hozier, Christina Aguilera şi P!nk, Sting şi Puff Daddy, O-Zone, Steven Tyler, Disturbed şi Modern Talking sunt provocările pe care ruleta le-a pregătit celor 8 cupluri de artişti în finala Te cunosc de undeva!. Cum s-au descurcat aceştia şi cine va câştiga premiul cel mare, care va fi donat în scop caritabil, telespectatorii Te cunosc de undeva! vor afla, sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1.  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete