Harry și Meghan vor pierde tot! Ultimul lor interviu va zgudui din temelii Casa Regală

Harry și Meghan la a doua sarcină

Meghan Markle și Prințul Harry sunt gata să spună totul, dar absolut totul despre viața lor și despre ce se întâmplă în spatele ușilor închise de la Palatul Buckingham. Sau mai bine zis, au făcut deja acest lucru, înregistrând un interviu-zguduitor, în exclusivitate pentru emisiunea găzduită de Oprah Winfrey, prietena ei bună. Gurile rele spun că acest interviu ar putea costa cuplul toate privilegiile regale pe care încă le mai posedă. Și Prințul Harry va trebui, după toate probabilitățile, să-și ia rămas bun de la cele trei titluri militare la care ține atât de mult și pentru care a muncit enorm.

O sursă din interiorul Palatului Regal a dezvăluit faptul că se așteaptă grave consecințe după ce emisiunea va apărea pe post cu interviul de 90 de minute oferit de Meghan Markle și Prințul Harry. Se pare că lucrurile sunt din ce în ce mai tensionate între Casa Regale și cei doi răzvrătiți. Dacă răbdarea Reginei a fost pusă la grele încercări în trecut, după acest interviu se pare că va ajunge la limită.

După anunțul celei de-a doua sarcini, anunț făcut evident, pe rețelele de socializare, s-a aflat faptul că cei doi au oferit un amplu interviu despre viața lor cu dezvăluiri grave care implică Familia Regale. O alegere care pare să urmeze pașii pe care răposata Prințesă Diana l-a făcut într-un moment nefericit, când a acceptat să vorbească într-un interviu la BBC despre relația ei extraconjugală dar și despre infidelitățile lui Charles. Se pare că această decizie avea s-o coste mult pe Diana, iar efectul așteptat s-a împotriva ei.

Sursa din interior mai spune că după difuzarea acestui interviu, Regina le va cere celor doi să renunțe la toate titlurile onorifice pe care le dețin și la Organizațiile pe care le conduc în interiorul Casei Regale.

Se așteaptă ca Meghan să renunțe la postul de patron al Teatrului Național, cu excepția cazului în care poate negocia o altă poziție comparabilă. Când i s-a acordat acest rol în 2019, opinia publică a perceput gestul ca fiind unul de susținere și afecțiune, deoarece Regina a fost patroana instituției londoneze timp de 45 de ani.

Nu este foarte clar ce se va întâmpla în ceea ce privește relațiile cu Commonwealth-ul, dar sursele sugerează că și acestea vor eșua. Meghan și mai ales Harry sunt cu adevărat gata să renunțe la tot. Pentru Prinț ar însemna să-și lase întreagul trecut în urmă, întreaga lui viață cu tot ce-a însemnat să fie ștearsă și, potrivit prietenilor cuplului, Harry nu s-ar simți foarte bine cu această schimbare. Se pare că el nu este pe deplin mulțumit și regretă anumite aspecte ale existenței sale.

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Cum de-au acceptat să dea un interviu în emisiunea lui Oprah Winfrey? Cele două femei, sunt vecine și au făcut afaceri împreună cu lapte vegan. Însărcinată cu al doilea copil, Meghan Markle va transforma acest interviu într-o piatră de temelie pentru ea însăși și o nouă sursă de venituri substanțiale, având în vedere că biografia ei aprobată, Finding Freedom, s-a dovedit a fi un fiasco. Cel mai probabil, Meghan nu a evaluat pe deplin impactul pe care îl va avea asupra relației cu monarhia britanică sau poate, spun sursele, nu îi pasă, chiar dacă asta ar însemna nefericire pentru soțul ei, Harry.

Foto: Shutterstock

Citeste și:

Selly s-a dat de gol fără să vrea? Declarația surprinzătoare despre videochat: „M-am gândit'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete