Viviana Sposub, declarații neașteptate despre George Burcea: „Gata l-am înlocuit”

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu de aproape doi ani. Cei doi s-au cunoscut la filmările emisiunii „Ferma' și de atunci sunt de nedespărțit.

Viviana Sposub a devenit o prezență constantă în mediul public. A avut câteva proiecte care au scos-o în evidență, iar în prezent este una dintre gazdele emisiunii matinale de la Kanal D. Recent, frumoasa brunetă a făcut o mărturisire care a stârnit hohote de râs. Astfel, într-un interviu a declarat că l-a înlocuit pe iubitul ei cu nimeni altul decât Bursucu, colegul ei de platou.

Contextul este diferit de cel la care ne-am putea gândi. Fiind o prezență extrem de activă pe Tik Tok și multe dintre postări sunt împreună cu George Burcea, Viviana Sposub a fost întrebată ce ar face dacă iubitul său i-ar oferi celebrei Catherine Zeta Jones rolul principal în filmul „Scrisoare către Ceaușescu', rol pe care îl avea, de fapt, ea promis.

„Dacă el a zis că îi va da rolul meu lui Catherine Zeta Jones, atunci și eu voi face la fel cu rolul din Tik Tok. Uite, cu Bursucu. Se găsesc oameni cu care să fac Tik Tok. (…) Deci gata l-am înlocuit. George rămâne cu Catherine Zeta Jones, eu cu Bursucu', a declarat amuzată Viviana Sposub pentru EGO.

Ei bine, frumoasa prezentatoare a glumit și se pregătește intens alături de George pentru filmul care urmează să fie produs după cartea de debut a actorului. Cei doi se completează perfect și își acordă unul celuilalt încrederea de care au nevoie, atât pe plan profesional, cât și pe cel personal.

„În momentul în care ne-am întâlnit, acum doi ani de zile, într-o emisiune TV, cred că de atunci ne-am dat încredere reciprocă. Ea mi-a dat foarte mare încredere în mine pe parcursul acelei emisiuni și eu ei, astfel încât ea a stat până în finală. Chestia este că ne-am găsit. Două suflete într-un punct puțin sensibil care am putut să le unim', a declarat George Burcea pentru sursa citată mai sus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete