Ce spune Claudia Pătrășcanu despre comunicarea cu Gabi Bădălău: „Ne mai trimitem și mesaje”

Claudia Pătrășcanu a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Gabi Bădălău. Din iubirea lor s-au născut cei doi băieți, însă se pare că nu a fost de ajuns și au ajuns la despărțire.

Claudia Pătrășcanu se află în proces de divorț de trei ani și în tot acest timp ea și Gabi Bădălău și-au aruncat vorbe grele. Astfel, separarea lor este destul de anevoioasă, deși se încearcă din răsputeri să se găsească o cale de înțelegere mai ales pentru cei doi copii.

Vedeta a mărturisit recent că este destul de dificilă comunicarea cu fostul partener și uneori își vorbesc destul de aprins. Cu toate acestea, ea îi dorește fericire, lăsând-o la rândul ei să fie fericită, dar mai ales liniștită.

„Ne mai trimitem și mesaje, mai cu supărare, mai cu aprindere, cu flăcări. Nu avem o comunicare, ne mai blocăm, ce să spunem, dar mă supără de foarte multe ori.

Eu îi cunosc de foarte bine caracterul și stilul, de aceea îl las, mă rog pentru el să fie fericit, să aibă o viață frumoasă și să mă lase în pace să fiu și eu fericită și liniștită. Mi se pare normal, acesta e cursul vieții', a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Mai mult decât atât, judecătorii i-au acordat lui Gabi Bădălău dreptul de a-și vizita băieții, dar și de a-i lua în vacanță. Motiv pentru care, Claudia stă cu grijă, ca orice mamă, atunci când micuții lipsesc o perioadă mai lungă de timp.

„Am emoții pentru ei de fiecare dată când pleacă. Copiii au plecat in vacanta, mâine pleaca in Spania. Ii las in mainile Domnului. Pleacă cu bunicii si cu toata familia lui Gabi. Pleacă 2 saptamani, așa ca ma relaxez si eu in acest timp, dar cu gândul la ei', a mai mărturisit cântăreața pentru sursa citată.

Acuzațiile la adresa lui Gabi Bădălău nu au încetat nici după atâția ani de procese. Astfel, Claudia Pătrășcanu a declarat pentru Click! faptul că fostul său partener ar fi amenințat-o cu bătăia, dar nu din partea lui, ci din partea iubitei lui.

„Lui, cum nu-i convine ceva și îl deranjează adevărul, deși adevărul ține de acțiunile lui, începe să turuie ca să nu tacă, să amenințe, crezând că mă sperie pe mine ceva.

A trecut de la amenințarea că-mi ia el copiii, că el este cel mai în măsură să le dea educația potrivită, la amenințarea că vorbește el cu iubita lui să mă potolească puțin prin presă, ca apoi la amenințarea să am grijă.

Citez: știi bine că iubita mea e smardoaică și o știe toată țara, așa că stai cuminte și vezi ce faci! Adică ca o pune el pe iubita lui să mă bată dacă nu mă potolesc, cu tot felul de dovezi', a declarat în urmă cu ceva timp Claudia Pătrășcanu, pentru Click!.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete