Virgină la 27 de ani: Cine este frumoasa vedetă care a hotărât să se păstreze până la căsătorie?

Fosta membră a trupei Fifth Harmony, Ally Brooke a explicat într-un episod al podcast-ului „Hollywood Raw' că este mândră de faptul că este virgină, deși are 27 de ani.

Aceasta a fost extrem de sinceră și a spus că se păstrează până la căsătorie. În cartea ei autobiografică, ce urmează a fi lansată, Finding Harmony, artista a vorbit deschis despre virginitatea ei.

„Am scris despre asta în cartea mea, unde am vorbit foarte deschis. Am avut curaj să vorbesc despre asta. Mă simt fericită că am fost în stare să împărtășeșc acest lucru cu fanii și cu cititorii mei și că le-am vorbit despre alegerea pe care am făcut-o', le-a spus ea gazdelor Dax Holt și Adam Glyn.

Cântăreața a detaliat, de asemenea, modul în care se desfășoară întâlnirile atunci când intimitatea sexuală este adusă în discuție. Broke a recunoscut că a avut parte de întâlniri cu oameni care i-au respectat decizia.

„Este minunat să simți acel respect. Nu am simțit nicio presiune, iar ăsta e cel mai grozav lucru'.

Alteori, râdeau de ea și îi spuneau „ Da, bine', punând la îndoială acest lucru.

Citește revista Avantaje ediția de noiembrie aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-noiembrie-2020/#pagina-1

„Am fost complet umilită, șocată și dezgustată.'

Ally Brooke a povestit o situație umilitoare prin care a trecut atunci când făcea parte din trupa Fifth Harmony. Un important personaj din lumea muzicală cu putere de decizie și-a oferit ajutorul doar dacă aceasta accepta să se întâlnească cu el.

„Când m-am dus, mi-a oferit o pereche de tanga și mi-a zis: Ai arăta foarte bine în ăștia. Am fost complet umilită, șocată și dezgustată. Simțeam că nu mai am puterea de a face ceva, pentru că, deși oamenii auzeau despre lucruri de acest gen, la vremea aceea nu făceau nimic în sensul ăsta. Oamenii nu răspundeau pentru acțiunile lor. Așa că m-am simțit singură și neajutorată. Ce puteam face la vremea respectivă? Eram doar o fetiță într-un grup și toți acești oameni dețineau puterea', a mărturisit Ally Brooke.

Carieră solo de succes

Brooke a fost membru al Fifth Harmony alături de Camila Cabello, Normani, Dinah Jane și Lauren Jauregui înainte ca grupul să se desființeze în 2018, după șase ani împreună. Cântăreața a declarat, în iunie 2019, că viața ei a înflorit de când a ales o carieră solo.

„Mă simt o persoană întreagă și completă', a spus ea în acel moment. „Am o echipă de oameni în jurul meu care cred cu ardoare în mine și în arta mea și o susțin. Este un val de energie pe care nu îl poți descrie cu adevărat. Deci, așa s-a schimbat viața mea.'

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete