Virgil Ianțu, reacție dură după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit: “Doar pentru că victima e o fată cu o exprimare publică îndoielnică…”

Virgil Ianțu, reacție dură după ce Daniela Crudu a fost bătutăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Incidentul care a avut-o ca victimă pe Daniela Crudu atrage din nou atenția asupra unui fenomen foarte des întâlnit în România, violența domestică. Virgil Ianțu, reacție dură după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit.

Daniela Crudu a ajuns la spital cu mai multe traumatisme după ce iubitul ei a bătut-o. Deși a solicitat ajutorul autorităților, vedeta tv nu a depus plângere împotriva celui care a agresat-o, având la dispoziție alte 90 de zile pentru a face acest lucru. În acest context, Virgil Ianțu a reacționat dur în mediul online, încercând să tragă un semnal de alarmă cu privire la această problemă.

Virgil Ianțu, reacție dură după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit

Violența domestică apare frecvent în rândul familiilor din România, dar în puține cazuri sunt luate măsuri, asta și pentru că autoritățile sunt alertate doar în cazurile foarte grave. Printr-o postare pe instagram, Virgil Ianțu a ținut să vorbească deschis despre acest subiect, criticându-i pe cei care au considerat că Daniela Crudu ar fi “meritat” corecția fizică din partea iubitului.

“În ultima vreme asistăm la un fenomen îngrozitor care mă îngrijorează teribil. Violuri, violența domestică și multe crime, culmea, în rândul familiior “tradiționale” pe care le tot invocăm drept model. Vina? Revin și subliniez faptul că lipsa de educație este cea mai grea boală a zilelor noastre. Superficialitatea relațiilor dintre oameni, lipsa schimbului de emoții directe, contactul real între tineri, socializarea reală si compasiunea, transformă oamenii în brute. Cum să spui: “Bine i-a făcut!”, doar pentru ca victima e o fată cu o exprimare publică îndoielnică?! Cum să aprobi și să susții o asemenea faptă?! Autoritățile care au obligația să urmărească ordinele de restricție ne arată din nou că trăim într-o junglă, nu într-o țară din Europa în anul 2020.
Am o fiică de 14 ani, aveți și voi, fiice, fii care trăiesc în acest mediu și care nu știu să se ferească de aceste pericole. Cineva spunea că dacă vrei să îți protejezi fiica, educă-ți băiatul. Oameni buni, singura variantă de însănătoșire a noastră a tuturor este educația, iar cea mai sănătoasă și eficientă educație se face acasă, cu înțelegere, înțelepciune, ascultare și dragoste”, a fost mesajul transmis de Virgil Ianțu prin intermediul unei postări pe instagram.

Mai mult decât atât, pe lângă mesajul postat pe instagram, Virgil Ianțu a încărcat și o fotografie în care apare ținând în mână o foaie cu mesajul: “Bărbații adevărați condamnă violul!”

Gestul lui Virgil Ianțu nu a rămas fără răspuns, o mulțime de persoane lăudându-i inițiativa, printre acestea și Jojo.

“Așa este! Mă bucur că atragi atenția asupra unui asemenea act îngrozitor! Bărbații adevărați chiar condamnă violul! Foarte elocvent și adevărat tot ceea ce ai scris. Felicitări pentru inițiativă!”, a comentat Jojo.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Virgil Ianțu.

Foto: facebook

Citește și:

Fiica Antoniei a venit în România! Primele imagini cu Maya

Cum arată dieta Oanei Roman? Uite ce mănâncă în fiecare zi pentru a topi kilogramele în plus

Motivul pentru care prințul Harry merge de 7 ani la terapie. A dezvăluit totul!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete