Vin Diesel a condus-o spre altar pe fiica lui Paul Walker

Meadow Walker, fiica regretatului actor Paul Walker, s-a căsătorit cu actorul Louis Thornton-Allan. Colegul lui Walker din „Fast & Furious', Vin Diesel, a condus-o la altar pe fiica prietenului său.

Momentul a fost surprins într-o fotografie pe care a postat-o ​​pe Instagram. Cuplul s-a căsătorit în Republica Dominicană și a oferit câteva declarații revistei Vogue despre ceremonia lor.

„Nu ne-am fi putut imagina că ar fi mai perfect și mai personal. Și sincer, a fost ușor și simplu. Louis și cu mine știam exact ce ne dorim de la început. A fost o sărbătoare foarte intimă. Toți eram desculți, dansam pe nisip. La finalul petrecerii, a avut loc un minunat spectacol de artificii și am aprins felinare pe cerul pitoresc al nopții', a spus Walker.

Din nefericire, alături de ei nu au putut fi toate persoanele dragi. Restricțiile impuse de pandemia care a pus stăpânire pe întreg globul le-au stricat un pic planurile.

„Pandemia ne-a afectat planurile. Familia lui Louis nu a putut participa. Mai mulți prieteni apropiați și familia nu au putut participa și din cauza restricțiilor de călătorie', a spus ea.

Clipurile video de la nuntă îi arată și pe Diesel și Meadow care se pregătesc să meargă spre altar, precum și pe Diesel care îi ajută pe tinerii căsătoriți să urce într-o mașină.

Vin DieselSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Paul Walker a murit într-un accident de mașină în sudul Californiei în 2013, la 40 de ani. El se afla pe scaunul pasagerului unui Porsche Carrera GT din 2005, condus de un partener de echipă de curse, care s-a izbit de un stâlp și a izbucnit în flăcări. Moartea ambelor persoane din mașină a fost declarată pe loc.

După moartea tatălui ei, Meadow Walker a înființat o fundație. Ea este președintele Fundației Paul Walker, care încearcă să ajute la protejarea oceanelor și a vieții sălbatice. Fiica regretatului actor a menținut, de asemenea, o relație strânsă cu fostul coleg al tatălui ei.

Pe 24 noiembrie 2019, Diesel a postat o fotografie cu Meadow pe Instagram pentru cea de-a 21-a aniversare, spunând: „Aș putea spune că sunt atât de mândru de persoana care devii… dar adevărul este că am fost întotdeauna mândru de tine. Te iubesc copile.”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete