Anda Adam, proaspăt divorțată, din nou la altar: „Chiar mă simt completă”

Anda Adam este una dintre cântărețele care au spart topurile muzicale de-a lungul anilor. Nici pe plan personal nu i-a mers rău, însă nu întotdeauna lucrurile țin o veșnicie. La fel s-a întâmplat și cu căsnicia ei alături de Sorin Niculescu, tatăl fetiței ei.

Anda Adam a confirmat la începutul verii că s-a despărțit de Sorin Niculescu, însă inima ei a fost cucerită de Yosif Mahaci, noul său iubit. Mai mult decât atât, acesta i-a oferit un inel superb și a cerut-o în căsătorie.

Cântăreața în vârstă de 41 de ani a mărturisit că nu s-a lăsat ușor avansurilor iubitului ei, însă acesta nu a renunțat, iar acum simte că este cu adevărat împlinită.

„Actualul meu logodnic este un bărbat foarte atrăgător. Este exact genul de bărbat care îmi place mie, care are stil, arată bine, dar mai important este că are caracterul pe are mi l-am dorit la un bărbat. Este foarte atent cu mine, mereu mă protejează, are grijă de mine. Mă respectă și mă completează și împlinește în a fi un tot. Acum chiar mă simt completă, aș putea spune.

Cred că este jumătatea mea. Am fost cucerită ușor, ușor, pas cu pas, a fost foarte insistent pentru că și-a dorit foarte mult să mă cucerească; a știut de la bun început că nu va fi un drum ușor către calea inimii mele. Mă bucur că nu a abandonat repede subiectul și că a insistat pentru că altfel nu ar fi ajuns aici unde suntem acum', a declarat Anda Adam, potrivit FANATIK.

De asemenea, cântăreața a mărturisit ce crede despre căsătorie, mai ales că a mai trecut printr-o căsnicie.

„Cred în instituția căsătoriei în continuare. Voi da de veste când se va întâmpla ceva semnificativ', a mai declarat vedeta pentru sursa mai sus menționată.

Foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete