VIGGO OUTERWEAR – conectare la tehnologie fără a pierde conexiunea cu natura

Fiecare sezon la Viggo Tailoring spune propria poveste, costumul rămânând pilonul principal de fiecare dată. În Toamna-Iarna 22/23, acest brand al eleganței masculine surprinde asumându-și o colectie capsula de geci altfel'.

Rezonanța nordică a numelui Viggo se regăsește în design-ul modern, simplu și confortabil al pieselor Outerwear cu funcție de încălzire în trepte. Monocrome, eventual cu câteva accente de culoare, gecile amintesc de stilul vestimentar scandinav prin minimalism și practicitate.

Prin reglarea temperaturii la 250, 350 și respectiv 450 Viggo propune un sistem inteligent de conectare la tehnologie fără a pierde conexiunea cu natura. Vremea schimbătoare din sezonul rece nu mai este o provocare datorită unui singur buton prin care se seteaza gradual confortul termic dorit.

Această linie a fost special concepută pentru a sprijini spiritul aventurier conferind libertate de mișcare și anduranță la condițiile meteo. O baterie externă realimentează sistemul inovator al gecilor Viggo, dar și experiența confortului în traseele de trekking sau în alte provocări de rezistență fizică.

Deși orientată spre trend-ul high-tech, moda nord-europeană și-a regăsit mereu inspirația în aprecierea naturii la justa valoare. Viggo împărtășește aceeași filosofie și militează pentru responsabilitatea față de mediu prin mesajele imprimate pe câteva din modele: Viggo loves nature', Leave no trace'.

Un statement proactiv de a alege conștient piese longevive, ce nu sunt supraîncărcate de detalii, devenind astfel ușor de integrat în ținute versatile.  Modelele cu dimensiune clasică sau până la genunchi sunt prevăzute cu gluga ce se poate strânge pentru protecție sporită împotriva vântului. Cu cât mai multe buzunare, cu atât mai bine, cele de la interior păstrând design-ul Viggo curat. Același rol îl au lipsa asimetriilor față-spate și culorile solide, fie că se optează pentru cromatică naturala precum verde & albastru sau pentru nuante trendy de roșu.

Desprinsă parcă dintr-o garderobă utilitară futuristă, geaca Viggo și-a adaptat croiala pentru un maxim de funcționalitate. Pentru că era digitală intrigă și inspiră prin propunerile de stil masculin outdoor.

Despre Viggo

Viggo construiește imaginea succesului inspirând prin colecțiile ready-to-wear de business, casual și de ceremonie, disponibile online, dar și fizic în București, Târgu-Mureș, Chișinău și Londra. Totodată, propune servicii de croitorie privată în sistem made-to-measure prin intermediul cărora acoperă toate nevoile vestimentare masculine, indiferent de stil. 

Viggo se mândrește cu o gama variată de țesături premium de la cei mai cunoscuți producători din Italia și Anglia, precum casele Loro Piana, Fratelli Tallia di Delfino, Scabal, Dormeuil si Vitale Barberis Canonico. În plus, beneficiază de o linie de producție cu tehnologie de ultimă generație și de necesarul de îndemânare pentru costume realizate manual până la cele mai fine detalii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial