Viena – Farmecul Sarbatorilor

Vals pentru o lume intreaga
Dar pe langa cafenele, fast si muzee, sarbatorile la Viena includ unul dintre cele mai celebre eve­­nimente din intreaga lume: Concertul de Anul Nou, primul eveniment cultural major al fiecarui an.

Concertul de la Viena nu este nicidecum unul simfonic oarecare si, daca ai sansa sa il vezi la fata locului, vei intelege de ce acesta este special. Nimic demodat, in ciuda faptului ca asculti valsuri si polka compuse acum o suta de ani, iar la iesirea din sala Societatii „Prietenii muzicii“, traiesti bucuria unui nou inceput de an oferit de „Wiener waltz“-ul autentic si simti cu adevarat o infuzie de energie, bucurie si optimism.

Sarbatori fericite, oriunde vei fi!
Traditia Advent-ului, perioada sfarsitului de an, a darurilor de la Mosul cel Bun si a Nasterii lui Iisus, cere ca orice familie sa aiba in casa o coronita din crengute de brad, unde sa prinda patru lumanari, semn al celor patru saptamani ramase pana la Craciun, iar in fiecare saptamana sa mai aprinda cate una dintre ele si sa ureze celor prezenti „Sarbatori fericite“.

 

articol realizat cu sprijinul Österreich werbung; foto: ©wientourismus
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta