VIDEO: Bat clopote de nuntă? Alexia Eram se mută la casă nouă

VIDEO: Bat clopote de nuntă? Alexia Eram se mută la casă nouă

Alexia Eram formează un cuplu frumos cu Mario Fresh de câțiva ani. Cei doi au relație stabilă și fanii acestora așteaptă cu nerăbdare data nunții lor. Primul pas se pare că a fost făcut, fiica Andreei Esca și-a anunțat urmăritorii că și-a achiziționat un apartament. Să fie acesta noul cuibușor al celor doi îndrăgostiți?

La doar 20 de ani, Alexia Eram își câștigă banii din activitățile pe care le are în mediul online. Acestea i-au adus venituri considerabile, astfel încât Alexia s-a hotărât să facă o investiție majoră și durabilă. Rămâne de văzut dacă se va muta acolo împreună  cu iubitul ei.

„Sunt foarte mândră că am reușit să-mi cumpăr un apartament. Trei camere, cochet și e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un împrumut de la bancă și un mic ajutor de la părinți, here I am! Sunt fericită și recunoscătoare!', a scris Alexia pe contul său de Instagram.

Apartamentul achiziționat are două dormitoare și un living. De asemenea, la etaj se află o terasă mare. Stilul aparatamentului va fi unul modern combinat cu detalii retro, în culorile gri și roz.

Vedeta a declarat că momentan este șantier în apartament, însă Alexia le-a oferit fanilor câteva detalii finale. Pe langă dimensiunile generoase ale camerelor, aceasta a dezvăluit cel mai spectaculos „accesoriu' pe care vrea să îl aibă pe terasă atunci când vremea nu-i va permite să stea acolo: un glob protector.

Când se va muta Alexia Eram în noul apartament?

Fiica Andreei Esca colaborează cu un arhitect care o ajută să-și împlinească visele și dacă lucrurile decurg conform planurilor, frumoasa brunetă s-ar putea muta la sfârșitul lunii ianuare, începutul lunii februarie.

Mai mult de atât, în video postat pe canalul său de YouTube, Alexia le-a mulțumit fanilor ei, care au ajutat-o, indirect, să cumpere acest apartament. Activitatea sa din mediul online are multe vizualizări, ceea ce îi aduce venituri generoase.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete