Victoria Răileanu s-a logodit la 4 ani de la divorț. Și-a cunoscut iubitul pe o aplicație de matrimoniale

Victoria Răileanu a divorțat în urmă cu 4 ani, iar recent a fost cerută în căsătorie. Actrița l-a cunoscut pe actualul iubit pe o aplicație de matrimoniale.

Victoria Răileanu formează de aproape doi ani un cuplu cu Adrian Ștefănescu și sunt foarte fericiți împreună. Actrița și-a cunoscut viitorul soț pe o aplicație de matrimoniale.

„Nu vreau să intru foarte mult în subiect, sunt o persoană căreia îi place să își păstreze viața privată. Ce pot să spun este că nu am avut aplicații de genul acesta înainte să îl cunosc pe iubitul meu. Aveam o reticență față de ele. Sunt conștientă acum că am fost foarte norocoasă că am dat de el imediat. Ce pot să le spun femeilor care vor să încerce este să încerce, să se distreze, să nu creadă că primul găsit este soțul.

Până la urmă, dacă nu ne distrăm și nu luăm lucrurile cu puțin mai multă ușurință, atunci nu poți să te agăți de primul și să îi promiți luna și soarele. Poate să pornească ceva frumos și dintr-o ușurătate, să se construiască ceva clădit frumos și statornic și dacă pornește mai ușurel la început, dintr-o distracție. Vă puteți distra, puteți încerca, fiți nebune, spuneți nu dacă considerați că vreți să spuneți nu și nu vi se potrivește. Să o ia ușor, nu știi de unde sare iepurele', a povestit Victoria Răileanu pentru ego.ro.

Victoria-Raileanu-s-a-logodit-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Actrița a continuat să povestească: „Am două prietene care m-au bătut la cap în perioada respectivă să îmi fac, că e mișto. Din reticența de care îți spuneam înainte, nu îmi doream, mi-am imaginat cu totul altceva. Nu știam că o să am așa mare noroc. Dar aceste două prietene m-au convins până mi-am făcut. Mi-am făcut, iar apoi, bineînțeles, ia să vezi: Cu ăsta vorbesc! Lui ăsta i-am dat! Ăsta mi-a dat înapoi!'. Ca fetele.'

Vedeta a primit inelul de logodnă în vacanța din Paris. „Multe momente frumoase a avut 2022, dar momentul în care ne-am logodit în Paris merită clar o coroniță de premiul 1. N-avem poza clasică. Cu poza asta ne-am anunțat și familiile 🥳 Te iubesc, my love. I love you sfm. Mențiune specială: girls, mersi că m-ați bătut la cap să-mi fac Bumble 🥰😅', a fost mesajul transmis de Victoria Răileanu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete