De ce Bursucu a vrut să se despartă de mama fetiței sale. Gestul rușinos pe care l-a făcut prezentatorul

Bursucu a povestit că a fost la un pas de a se despărți de mama fetiței sale. Prezentatorul de la Kanal D a vorbit despre relația cu Andreea, viitoarea lui soție.

Bursucu, pe numele său din buletin Adrian Cristea, recunoaște că este un bărbat romantic, în timp ce partenera sa se află la polul opus.

„Eu sunt romantic. Fac orice. Îmi vine în cap de la petale pe pat, lumânări, șampanie, astea sunt la ordinea zilei. Eu sunt romantic, sunt prost, nu am treabă. Mă duc la piață, vin cu 25-45 de trandafiri acasă, îi pun lu nevastă-mea în vază, ea e sus dă cu aspiratorul.

Am de-astea. Ea nu prea e romantică dintre noi doi. E zodia leu. Eu sunt pești. Se spune despre noi că suntem curvari, nu e adevărat. Suntem romantici de fel, mie îmi place să fiu romantic”, a declarat Bursucu, potrivit WOWbiz.

Bursucu, la un pas de despărțire de Andreea

Prezentatorul de la Kanal D spune mereu cât de mult o iubește pe Andreea, însă puțini știu că cei doi au fost la un pas de despărțire. Bursucu a mărturisit că i-a umblat iubitei sale în telefon, dar și că a avut probleme cu gelozia. El a ajuns chiar și la psiholog pentru a scăpa de această problemă.

„Am avut la un moment dat niște filme, era să mă despart de ea. Am fost gelos. Sergiu Nicolaescu, dacă trăia, făcea filme după mine. Filmul de gelozie începe de la un telefon. Cum s-a întâlnit, ce a făcut, cum au trăit noapte. În cap, totul se derulează în 5 minute ca două ore, până când mi-a trecut boala, că m-am dus un pic la psiholog. A învățat și de la Teo Trandafir, ce faci în momentul în care găsești în telefonul partenerului mesaj de la el/ea. Există două variante: îi spui și te faci de rușine că i-ai umblat în telefon și asta nu se face ori nu îi spui și cum trăiești cu asta. Din punctul meu de vedere este lipsă de respect să te uiți în telefonul partenerului”, a mărturisit Bursucu.

bursucu-si-iubita-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Fostul coleg al lui Teo Trandafir a povestit și cum a cunoscut-o pe actuala sa iubită. Andreea este mai mare cu 5 ani decât Bursucu, însă vârsta nu a fost niciodată o problemă pentru ei.

„Viitoarea mea soție s-a lăsat impresionată greu, e și mai mare ca mine cu 4-5 ani și îți dai seama, experiența vieții ei era mult mai mare. Când ne-am cunoscut eu aveam 25 de ani. Ea trecuse printr-o traumă, printr-un moment nefericit. Fostul ei partener de viață… Cumva era sceptică, nici nu era pregătită pentru o nouă relație, nici nu își dorea. Părea doar o relație de vară. Primele două-trei săptămâni a fost mai greu, dar la un moment dat mi-am luat inima în dinți și am zis că o sărut. Atunci a întors capul, dar a doua zi a venit pregătită și așa a început totul”, a mai spus Bursucu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete