Victor Slav, imagine fabuloasă alături de fiica sa. Ce l-a pus Sofia să facă?

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Din iubirea pe care și-au purtat-o unul altuia s-a născut o fetiță superbă, Sofia.

La scurt timp după ce a venit micuța pe lume, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în căsnicia lor și au decis să divorțeze.

Așa cum este de așteptat, chiar dacă drumurile lor sunt distincte, cei doi vor avea mereu ceva în comun. Micuța lor fetiță este cea care îi va lega pentru totdeauna. Bianca Drăgușanu și Victor Slav fac tot ce e posibil ca Sofiei să nu-i lipsească nimic, atât pe plan educațional, cât și emoțional.

Pentru acest lucru, Bianca petrece numeroase momente de calitate alături de micuță. Recent, potrivit postărilor vedetei de pe Instagram, cele două frumoase au fost în vacanță unde s-au distrat pe cinste. Întoarse în țară, Victor Slav a preluat ștafeta, custodia fiind comună și a luat-o pe micuță cu el.

Prezentatorul TV le-a împărtășit fanilor de pe Instagram un moment absolut adorabil. El se afla la o terasă alături de un prieten, iar Sofia i-ar fi „aranjat' puțin. Ambii aveau flori la urechi, iar momentul a fost imortalizat spre amuzamentul tuturor.

„Poți fi cel mai mare bărbat alpha, dar dacă fiica ta îți spune că ești o prințesă…Ești o prințesă!', a fost descrierea din dreptul fotografiilor postate de Victor Slav.

Victor Slav 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Dragostea și atenția pe care o primește micuța este dovadă clară a faptului că Victor Slav și-a dorit foarte mult un copil. Anul trecut, prezentatorul TV nu a putut fi foarte mult în preajma micuței, deoarece aceasta se afla în grija bunicii materne. Cu toate acestea, recunoștea acesta, relația dintre ei este magnifică, iar el se topește de dragul Sofiei.

„Suntem foarte apropiați, vine către mine când are o problemă, mă percepe ca pe un protector și, recunosc, mă topesc de dragul ei, mă emoționează teribil', a declarat Victor Slav anul trecut, potrivit impact.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete