Maria Cârneci, devastată de dorul soțului: „Fără el nu mai pot fi…”

Maria Cârneci este una dintre cele mai apreciate și iubite interprete de muzică populară de la noi din țară. Deși ne-a obișnuit pe toți cu atitudinea sa optimistă și mereu zâmbitoare, artista suferă mai mult decât ne putem imagina.

Acum doi ani, Maria Cârneci și-a pierdut soțul, iar dorul de acesta se amplifică de la zi la zi. Aceasta a declarat că nu există moment în care să nu se gândească la Giani. Partenerul de viață al artistei a pierdut lupta cu cancerul la colon.

„Dorul de părinți, sau de copii, sau de jumătatea ta, dacă a fost cât de cât în ordine și a fost o relație bazată pe respect, pe încredere, pe iubire, e acolo și când aș zice să uiți să bei apă sau să respiri. Nu ai cum, nu se poate! Viața mea nu o să mai fie cum a fost, pentru că după atâția ani de conviețuire cu un om de mare caracter și de mare omenie, nu ai cum să …. poate uit că mă mai iau cu treaba, o jumătate de oră, o oră, dar urma din suflet va rămâne veșnic.

Oricât m-ar încuraja prietenii și familia, sunt lucruri care se pot uita, sunt lucruri care rămân pe veci în suflet. Fără el nu mai pot fi cum am fost!

Și când sunt la o emisiune sau la un concert îmi vine dor de el, pentru că mă însoțea peste tot. Nu am cum să uit, e ceva care face parte din sufletul meu, din ființa mea și nu am cum. Am noroc că am două prințese, iar una dintre ele seamănă leit cu soțul meu și cu mama soțului meu. Le privesc minute în șir și îmi alin dorul de ei', a mărturisit Maria Cârneci la Antena Stars.

Îndrăgita cântăreață a mai mărturisit că îi simte lipsa zi de zi și uneori parcă așteaptă să se deschidă ușa casei și să-l vadă din nou pe Giani. În cele patru decenii petrecute împreună, cei doi soți și-au construit numeroase amintiri frumoase. Mai mult decât atât, el a însoțit-o de-a lungul timpului la toate spectacolele pe care le avea.

„Un an ca o piatră de moară pe sufletul meu. Parcă aștept să intre pe poartă, pentru că atâția ani petrecuți împreună… nu pot să mă gândesc că nu mai vine niciodată și nu-l mai văd. O să încerc să trăiesc fără, dar e greu, pentru că am trăit împreună aproape 40 de ani. Un lucru de care sunt sigură e că viața mea nu va fi niciodată ca înainte', a mai spus artista.

Când vorbește despre el, privirea i se luminează, iar când își aduce aminte momentul primei lor întâlniri, cântăreața devine nostalgică. Maria Cârneci și Giani s-au cunoscut într-un hotel, hotel în care artista era cazată. El a terminat ASE-ul și întreaga sa viață a fost director hotelier.

„El toată viața a fost director de hotel. Așa ne-am cunoscut, când eram cazată la hotel. Am avut niște socri foarte educați. Ne mai râcâiam, dar din lucruri mărunte, nu consistente și nu privitoare la viețile noastre', a continuat Maria Cârneci.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete