Vica Blochina și-a micșorat stomacul după ce s-a îngrășat 15 kilograme. Cum se simte după operație: „Am simțit nevoia să fac acest pas”

Vica Blochina și-a micșorat stomacul. Vedeta a suferit o intervenție chirurgicală luni, 22 mai, la un spital privat din București.

Vica Blochina, care a participat la Survivor România 2023, nu va fi prezentă la marea finală din 24 mai deoarece s-a operat de curând. Luni, imediat după intervenție, în mediul online a făcut declarații. „Încă sunt foarte amețită. Nu am dormit toată ziua, dar mă simt ok. N-am mari dureri, în afara faptului că sunt sunt foarte amețită, n-am voie să beau nici măcar apă, stau pe perfuzii.

Și vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele de încurajare. Vă mulțumesc din toată inima. Nici nu pot încă să vorbesc. O să vorbesc mai multe după ce îmi revin', a transmis Vica Blochina.

Ieri, ea a revenit cu alt mesaj în mediul online. A spus că a suferit o operație de micșorare a stomacului, nu de tăiere, după ce s-a îngrășat 15 kilograme. Era foarte nemulțumită de cum arăta, mai ales după ce s-a întors de la Survivor România 2023.

„Bună dimineața! Așa sunt, încă îmbrăcată cu cămașa sterilă, până fac primul duș. N-am voie să fac până nu o să scoată drenele din mine, mărgele, cum le zic eu. Sunt foarte bine, am avut o intervenție chirurgicală, care se numește plicatura gastrică pentru că aveam nevoie să îmi micșorez stomacul. Stomacul practic nu s-a tăiat, s-a micșorat.

Sunt fericită că mă simt bine, că am primit atât de multe mesaje de la voi, incredibil. M-am simțit efectiv super iubită, n-aș reușit să răspund tuturor, dar voi răspunde. Astăzi trebuie să beau 500 de mililitri de lichide după prima intervenție, deoarece eu am făcut intervenția de plicatura gastrică', a transmis ea.

vica-blochina-operata-5SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Vica Blochina: „Am trecut printr-o perioadă foarte stresantă și am simțit nevoia să fac acest pas'

Și a continuat: „Eu am vrut să fac gastric sleeve, dar nu s-a putut deoarece nu am avut kilograme suficiente. Intervenția pe care am făcut-o eu este pentru oamenii supraponderali, dar nu sunt obezi. Eu am avut undeva la 15 kilograme în plus. (…)

O să povestesc totul pe YouTube, simt că sunt multe femei care trec prin depresii, când nu ești mulțumit cu tine și nu poți să slăbești, am trecut prin sute de cure de slăbire, am fost și la Survivor unde am slăbit 7 kilograme și am pus 13 înapoi. Am trecut printr-o perioadă foarte stresantă și am simțit nevoia să fac acest pas și vreau să vă spun că sunt cel mai fericit om din lume', a încheiat Vica Blochina.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete