Vica Blochina s-a răzbunat pe toți bărbații din viața ei după despărțirea de Victor Pițurcă: „Îi vedeam că suferă și îmi plăcea”

Vica Blochina a fost amanta lui Victor Pițurcă timp de 16 ani și împreună au un băiat. Fosta balerină a suferit enorm din cauza relației pe care a avut-o cu fostul antrenor.

După ce s-a despărțit de Victor Pițurcă, Vica Blochina nu a mai putut să se îndrăgostească de niciun alt bărbat și îi făcea să sufere pe cei care o iubeau. Deși știa că este căsătorit, fosta balerină și-a asumat relația cu Victor Pițurcă. Fostul antrenor nu a vrut să recunoască copilul pe care îl aveau împreună, iar ea a luptat ca acesta să facă testul de paternitate și să recunoască faptul că e băiatul lui.

„Îmi plăcea să mă și răzbun. Bărbații cu care am fost au ajuns la psiholog după ce le spuneam că îi părăsesc. Aveam o asemenea abilitate să se îndrăgostească de mine și să îi părăsesc. Nu îmi părea rău că suferă.

Îi vedeam că suferă și îmi plăcea. Am avut relații foarte mișto, dar ei dădeau foarte mult și eu foarte puțin. Erau bărbați puternici. Eu în momentul ăla mă simțeam bine. Niciodată nu am iubit la fel de mult cât eram iubită', a dezvăluit Vica Blochina, la podcastul moderat de Viorel Grigoroiu.

A suferit atât de mult din cauza lui Victor Pițurcă încât nu mai vrea să audă de el. Edan, băiatul lor, a decis să se mute la tatăl lui și comunică tot mai rar cu mama lui.

„Nu am să scap. A trecut aşa mult timp, 16 ani. Nu mai am nicio treabă cu omul acela. M-am lipit ca flegma de el. Întotdeauna, unde apar, imediat se prezintă asta. Nu înţeleg, chiar şi preşedinţii ţărilor au avut amante. La mine a rămas acolo. Eu sunt mai personaj decât el (n.r. Victor Piţurcă). A îmbătrânit. Gata, a fost!', a mai dezvăluit Vica Blochina.

Vica BlochinaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

„Ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit'

Edan spune că tatăl lui este idolul său și că acesta este foarte disciplinat. Vica Blochina respectă fiecare decizie a fiului ei.

„Eu îmi doresc să fiu ca tata! Copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis «Cum așa?», mi-a zis «Tati e foarte disciplinat». Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit', a spus Vica Blochina în emisiunea de la Antena 1, conform spynews.ro.

Fosta balerină păstrează legătura cu Victor Pițurcă strict pentru copil. Vica Blochina consideră că plătește și în ziua de azi că a fost într-o relație cu un bărbat căsătorit.

„Ce s-a întâmplat cândva, așa a fost să fie. Acum sunt matură, dacă ar fi să refac lucrurile, nu aș mai avea o relație cu un bărbat însurat. (…) Cred că în continuare plătesc pentru asta, de aia în continuare sunt și singură, cred. Probabil am făcut, fără să vreau, rău cuiva’, a mai mărturisit vedeta.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete