Cum și-au salvat căsnicia Gabriela Cristea și Tavi Clonda: „Sperăm să avem energia și răbdarea necesară”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți de mai mulți ani de zile, iar de-a lungul mariajului lor au avut parte de multe momente plăcute, dar și situații neașteptate. Cântărețul a dezvăluit acum cum el și soția și-au salvat căsnicia.

Cei doi au recunoscut că au existat și momente mai grele în relația lor, dar au reușit întotdeauna să le depășească. Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu mai au așa de mult timp pentru relația lor de când au devenit părinți.

Victoria și Iris au nevoie mereu de ajutorul lor, de supravegherea lor, așa că cei doi își găsesc greu timp doar pentru ei. Recent, Tavi Clonda a dezvăluit cât de încărcat e programul lui și al Gabrielei Cristea, dar a mărturisit și cum și-au salvat căsnicia.

„Da, e mai plină (n.r. viața lui). Dacă ar fi și mai plină nu știu pe unde aș mai scoate geaca sau cămașa, dar probabil că m-aș descurca. Da, este destul de activă, cum am zis, serile le petrec cu fetițele, Gabriela este la emisiune, fac asta de cinci ani.

Noi acum ceva timp ne-am propus o dată pe lună să plecăm două zile, ne-a ieșit o perioadă, după aia mai greu. Trebuie să avem timp pentru noi, pentru că altfel lucrurile se strică și copiii sunt afectați, așa că încercăm să ne găsim.

gabriela-cristea-si-tavi-clonda-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Este nevoie obligatoriu, pentru că familia a fost făcută din mine și din Gabriela, cei doi nu? De acolo s-a extins, așa gândesc eu, acum sperăm să avem timpul și energia aia necesară, răbdarea necesară să mergem mai departe', a declarat Tavi Clonda la o emisiune TV.

În prezent, Gabriela Cristea are emisiune la Antena Stars și apare ori de câte ori Simona Gherghe lipsește din show-ul matrimonial „Mireasa', de la Antena 1.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete