Vica Blochina, mărturisiri în lacrimi la Survivor România: „Copilul meu nu vorbește cu mine”

Vica Blochina a izbucnit în lacrimi la Survivor România 2023. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a mărturisit că fiul ei nu mai vorbește cu ea.

Vica Blochina a reușit să aducă primul punct echipei Faimoșilor la Survivor România. Vedeta a izbucnit în lacrimi și a mărturisit la testimoniale că fiu ei, Edan, nu mai vorbește cu ea.

„Copilul meu nu vorbește cu mine pentru că am plecat la această competiție. Nu a vrut să plec. M-am bucurat foarte mult pentru că am vrut să-l fac mândru pe el. Când am dat jos ultima piesă, eu m-am gândit la el', a dezvăluit fosta balerină.

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă își dorește ca băiatul ei să fie mândru de ea. Vica Blochina s-a gândit la Edan când a câștigat proba la Survivor România 2023.

„Am lăsat un copil acasă și sper din tot sufletul meu să le arăt tuturor că se poate și la vârsta asta să fii bun, să fii plin de viață și să fii foarte bun pe traseu.

Îmi vine să plâng și am foarte mari emoții', a precizat vedeta atunci când și-a făcut prezentarea, la prima ediție „Survivor România' 2023.

vica-blochina-si-edan-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Edan s-a mutat la Victor Pițurcă

Vica Blochina a fost timp de 16 ani amanta lui Victor Pițurcă, iar împreună au un băiat. Edan locuiește momentan la tatăl său, pentru că aceasta a fost dorința lui.

Deși Vica Blochina a încercat să-i ofere tot ce e mai bun copilului ei, Edan a ales să se mute la tatăl lui. Fosta balerină și-ar dori ca fiul ei să devină medic și să nu calce pe urmele tatălui său în ceea ce privește meseria.

„Edan face 15 ani, acum a crescut! E mai înalt ca mine! Nu vreau să se facă fotbalist, doctor estetician vreau. Toate prietenele mele i-au zis: să ne faci păpușă din mătușă’, a declarat fosta amantă a lui Victor Pițurcă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete