Vezi aici ursitoare de botez și personaje diverse pentru o petrecere de neuitat!

Ursitoarele au devenit o adevărată încântare la petrecerile de botez, iar conform tradiției, acestea sunt cele pe care nașii le contactează pentru a-i ura celui mic un viitor cu lucruri minunate. Această tradiție se păstrează de mult timp, orice petrecere fiind una de vis cu ajutorul acestui moment. Printr-un astfel de spectacol poți să transformi petrecerea într-una de care cu toții își vor aminti, vorbele magice ale ursitoarelor fiind capabile să impresioneze pe toată lumea. 

Apelează la ursitoare de botez și personaje diverse pentru o petrecere de neuitat!

Prin momentul în care își fac apariția ursitoarele, nașii și părinții sunt cei care contribuie la un viitor strălucit al micuțului sau micuței botezat/e. Ursitoarele îi fac copilului urări numai de bine, cu șoapte magice, care să îi călăuzească toți pașii din viață. În cazul în care vrei la rândul tău să descoperi magia ursitoarelor, vezi aici ursitoare în București pentru petrecerea copilului sau a finului tău. În funcție de ce îți dorești, ai la dispoziție mai multe pachete pe care le poți solicita. 

Consultă toate opțiunile pe care le găsești pe site-ul paradisulpersonajelor.ro și descoperă oferta care îți convine pentru această petrecere! Poți alege între pachetele simplu, standard, gold, gold plus sau bebe gold la ursitoarele clasice. Pentru cele tradiționale ai la dispoziție pachetele basic și platinum. Minunatele ursitoare vor fi alături de cel mic la prima petrecere a sa, cu un text haios și emoționant, care poate înfrumuseța întreaga seară. În general, ursitoarele se aduc pentru a-i ura celui mic doar lucruri bune, însă, bineînțeles și pentru divertismentul tuturor invitațiilor. 

Diverse servicii pentru prima petrecere a copilului tău

Dacă vrei ca totul să iasă perfect la botez, te invităm să descoperi numeroasele servicii pe care Paradisul Personajelor le pune la dispoziția ta. Pe lângă ursitoarele clasice și cele tradiționale, mai ai de ales între aranjamente cu baloane, mașină cu vată de zahăr, dar și spații de joacă gonflabile. Toate acestea se vor asigura de întreținerea divertismentului celor mici, iar în acest fel nu mai trebuie să îți faci griji asupra aspectului copiilor. Părinții se vor putea distra alături de ei sau îi pot lăsa în grija personajelor. 

Personajele le vor oferi celor mici o experiență de neuitat, iar părinților o seară de relaxare. Unele dintre cele mai îndrăgite personaje se pot afla în cadrul botezului tău, oferindu-i celui mic o petrecere de vis! 

Pachete de animație cu personaje din desene animate

Ursitoarele de la Paradisul Personajelor nu sunt singurele pe care le poți aduce în cadrul acestei petreceri, ci poți opta și pentru diverse pachete de animație. Acestea pot fi animație sau bebe gold, în care sunt incluse mai multe servicii destinate copiilor. Sunt disponibile programe cu modelaj de baloane, picturi pe față, concursuri, jocuri interactive, ateliere de creație și animatori la alegere. 

Despre fiecare pachet în parte ai detalii pe site, acolo unde poți contacta echipa. Ai ocazia de a discuta prin numărul de telefon de pe site sau la e-mailul [email protected]

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial