Vești de ultimă oră despre Marcel Pavel: „Mai mult de un an de zile nu cred că o să mai rezist!”

Vești de ultimă oră despre Marcel Pavel: „Mai mult de un an de zile nu cred că o să mai rezist!”

Marcel Pavel a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Această veste a căzut ca un trăsnet în peisajul monden românesc acum aproape o săptămână. Diagnosticat cu dublă pneumonie, artistul a fost internat la Institutul „Matei Balș'. Test COVID-19 a ieșit și el pozitiv, acest lucru complicând și mai mult situația.
Pe lângă gravele probleme de sănătate pe care le are, iată, pe Marcel Pavel îl îngrijorează foarte mult situația lui financiară. Ba mai mult decât atât, artistul a discutat în direct cu Cristi Brancu despre această problemă.

Momentan artistul împreună cu familia lui trăiesc „din micile rezerve pe care le mai am, că am mai avut inspirația aceasta de a mai pune ceva bănuți în bancă… Dar mai mult de un an de zile nu cred că o să mai rezist. Sincer vorbesc. Să nu fim ipocriți. Iar dacă nu vom porni economia în România vom fi terminați', atenționează Marcel Pavel.

Vești de ultimă oră despre Marcel Pavel: „Mai mult de un an de zile nu cred că o să mai rezist!'

Vezi pozele

Și bolnav, și îngrijorat, și hulit… Cam aceasta este povestea lui Marcel Pavel zilele acestea. Spunem hulit pentru că mulți au fost cei care au spus că, de fapt, artistul a inventat că ar fi bolnav pentru imagine și bani. Total neadevărat, spune artistul care, în momentul în care va ieși din coșmarul COVID-19, a promis că va lua măsuri împotriva celor care l-au defăimat.

„Bună dimineața, dragi prieteni! Am văzut cu câtă răutate au privit și privesc unii oameni (dacă-i pot numi așa…), faptul că eu trec prin momente extrem de dificile ale vieții mele! Repet, am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, o afecțiune gravă a plămânilor necesitând un termen f îndelungat pt a mă vindeca! Unii indivizi care au venin în loc de sânge au îndrăznit să scrie pe pagina mea că am fost plătit că să mă îmbolnăvesc de plămâni și stau în spital în jur de 2 săptâmâni…!

Cât să fii de câine și de bătut în cap și să îmi spui asta tocmai mie! Fraților, eu sunt o persoană cu coloană vertebrală, dreaptă, nu am fost, nu sunt și nici nu o să fiu niciodată implicat politic, clar! Trec prin momente de cumpănă a vieții mele!În loc să veniți în întâmpinarea mea cu un gând bun și cu urări de sănătate v-ați permis să scrieți numai răutăți!', scrie artistul pe contul de Instagram.

https://www.instagram.com/p/CBpULYipytv/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete