Vești bune pentru fanii serialului Sex and the City! Samantha se întoarce

Atunci când fanii serialului Sex and the City au aflat că serialul va fi relansat fără Samantha, personajul preferat al fanilor, indignarea a fost uriașă. Acum, se pare că realizatorii serialului And Just Like That… au învățat din greșelile lor și au decis să o aducă totuși pe Kim Cattrall în noul serial. Vestea vine în contextul în care se vorbește despre o dispută continuă pe platou între Cattrall și protagonista serialului, Sarah Jessica Parker.

Au existat zeci de ani de speculații privind o rivalitate pe platou între Sarah Jessica Parker și colega ei de platou din Sex and the City, Kim Cattrall. În 2017, actrița a explicat că au păstrat o relație strict profesională, în ciuda anilor de muncă îndeaproape.

În 2018, Kim Cattrall și-a pierdut fratele, ceea ce a provocat un atac exploziv din partea ei către Sarah Jessica Parker, care i-a transmis condoleanțe. Kim a scris pe rețelele sale de socializare: ” Nu ești familia mea. Nu ești prietena mea. Așa că îți scriu pentru a-ți spune pentru ultima oară să nu mai profiți de tragedia noastră pentru a-ți reface personalitatea de “fată drăguță””. În acel moment, era destul de clar că cele două actrițe nu se înțelegeau.

Când a venit momentul să fie anunțat rebootul Sex and the City And Just Like That…, numele lui Kim Cattrall a lipsit cu desăvârșire dintre membrii distribuției care se întorceau. Potrivit Bright Side, Parker a explicat această decizie: „Nu am rugat-o să facă parte din acest proiect pentru că a spus clar că nu era ceva ce dorea să continue, iar asta nu mai era confortabil pentru noi”.

Dar, în ciuda agitației din culisele celebrului show, fanii adevărați își doreau cu ardoare ca celebrul cvartet să se întoarcă și, în sfârșit, visele li se împlinesc. S-a anunțat că Kim Cattrall este convinsă să se întoarcă în sezonul 2 din And Just Like That… pentru un scurt rol cameo.

Detaliile revenirii Samanthei sunt ținute sub protecția anonimatului. Ceea ce se știe este că în finalul sezonului 1 din „And Just Like That…”, Carrie vizita Parisul și stabilea o întâlnire prin SMS cu Samantha, care locuia la Londra la acel moment.

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine’ fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete