Mark Wahlberg, motivul pentru care s-a mutat cu familia sa departe de Hollywood

Mark Wahlberg, un actor legendar și un tată devotat a patru copii, a luat recent decizia de a-și muta familia departe de strălucirea și farmecul de la Hollywood. Alături de soția sa, Rhea Durham, Mark a ales să pornească un nou început și, într-un interviu deschis acordat recent, a povestit amănuntele din spatele acestei decizii majore.

În 2022, Mark Wahlberg și familia sa s-au mutat din Los Angeles în Las Vegas, iar actorul în vârstă de 51 de ani nu regretă deloc această decizie. În această etapă a vieții sale, prioritățile lui Wahlberg s-au schimbat, iar el și soția sa se concentrează acum pe bunăstarea și fericirea copiilor lor: ”Ne-am mutat aici pentru a le oferi o viață mai bună copiilor noștri”, a declarat actorul, potrivit Bright Side.

Nu este un secret că rolul de tată l-a schimbat foarte mult pe Wahlberg; dintr-un băiat rău de la Hollywood, dragostea pentru familia sa l-a transformat într-un tată model. A parcurs un drum lung de la copilăria sa dificilă, crescând într-o familie din clasa muncitoare, fiind cel mai mic din nouă frați, iar acum vrea să se asigure că copiii săi au tot ceea ce își doresc.

„Încă mai vreau să le ofer copiilor mei toate lucrurile pe care eu nu le-am avut niciodată. Am muncit pentru a mă asigura că le pot oferi toate lucrurile pe care credeam că și le vor dori, lucrurile pe care mi le doream când eram mai tânără. Dar cele mai importante lucruri sunt să aibă o familie și să se aibă unul pe celălalt”, mărturisește actorul, mai scrie sursa citată anterior.

Cei patru copii ai lui Mark Wahlberg, Ella, Michael, Brendan și Grace, au jucat un rol important în decizia de relocare. Actorul și-a exprimat dorința de a fi prezent acasă și, pentru a realiza acest lucru, a vrut să poată lucra și de acasă. În ciuda faptului că a petrecut ani de zile în Los Angeles dedicându-se actoriei, Mark și-a dat seama că a făcut câteva filme în acest timp și a venit timpul să se concentreze pe talentele și interesele copiilor săi.

mark-wahlbergSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

El și soția sa au vrut să le ofere copiilor lor șansa de a-și urma visele – fie că era vorba de pasiunea fiicei sale pentru ecvestrism, de aspirațiile de baschet ale fiului său sau de talentele de jucător de golf ale fiului său cel mic. Mutarea departe de Hollywood părea pasul logic pentru a crea un mediu mai bun pentru creșterea lor.

Ca parte a acestei tranziții, Mark și-a scos la vânzare conacul din Beverly Hills, achiziționând în același timp două proprietăți mari în Las Vegas. Totuși, această mutare nu înseamnă sfârșitul carierei de actor și producător a lui Mark. Vedeta a dezvăluit un plan interesant de a construi un studio ultramodern în Nevada, cu scopul de a crea “Hollywood 2.0”.

„Am venit aici doar pentru a ne da o nouă viziune”, a spus el, adăugând că există o mulțime de oportunități noi pentru ei în orașul Las Vegas: “Sunt foarte entuziasmat de viitor”, a mai spus Wahlberg.

Foto: Instagram

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine’ fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete