Veste tristă pentru presa românească! Jurnalista Simona Catrina a murit la 49 de ani

Veste tristă pentru presa românească! Jurnalista Simona Catrina a murit la 49 de ani

 

Doliu în lumea presei! Jurnalista Simona Catrina a murit în această dimineață. Avea doar 49 de ani și a fost diagnosticată cu cancer mamar în stadiu avansat, anul trecut. Familia ei trece prin momente grele, dar prietenii și apropiații săi.

Soțul ei, a fost cel care a anunțat această veste tristă pe pagina lui de Facebook.

„Nu ştiu cum să vă spun asta. Nici nu v-aş fi spus dacă îngerul pe care l-am avut lângă mine nu ar fi fost Simona cea atât de iubită de toată lumea care a zâmbit măcar o dată la articolele ei poznaşe. Dacă ar fi putut să anunţe chiar ea, ar fi făcut-o, cu siguranţă, în stilu-i propriu, prin care să ne smulgă un ultim zâmbet în loc să o plângem. 23 martie 2017, ora 00.50. Ziua şi ora la care zâmbetul a îngheţat pentru noi. Ziua şi ora la care Simona Catrina-Roman a plecat dintre noi. Citiţi în continuare comoara pe care ne-a lăsat-o şi, dacă nu vă e prea greu, trimiteţi o rugăciune pentru ea, este mesajul postat de soţul jurnalistei.

Simona scris la revistatango.ro, iar într-un text publicat de ea, aceasta a scris un mesaj cutremurător.

„Numai de-a naibii am să trăiesc, am să înot prin Iad şi am să ies la suprafaţă, am să mă trezesc din orice comă, am să îndur orice. Am să arăt că Dumnezeu e mai puternic decât o satană deplorabilă, care, fiindcă se simte o legumă, atacă murdar. Tipic. Simona Catrina şi Doru Roman s-au cunoscut pe Facebook şi s-au căsătorit în urmă cu trei ani,' a scris Simona Catrina.

Simona Catrina și-a cunoscut soțul pe Facebook. Ea s-a căsătorit cu Doru Roman în urmă cu trei ani.

Anul trecut jurnaslista i-a transmis un mesaj emoționant mamei sale cu o ocazie zilei sale de naștere. Peste mai puțin de o lună, Simona Catrina și-ar fi aniversat din nou mama.

„Azi, este ziua de naştere a mamei mele, Dara Codescu. O iubesc şi, datorită ei, cred în minuni. Şi minunile se întâmplă. Noi două am traversat ani incredibili. Nepământean de frumoşi. Am căzut şi ne-am ridicat de multe ori. Şi am depăşit orice, împreună. De dragul ei, am să inventez nemurirea, jur că am s-o inventez… Ea m-a învăţat să rad, când totul părea (şi poate chiar era) prăbuşit. Te iubesc, Dara!', a scris Simona Catrina, în urmă cu aproape un an, pe pagina ei de Facebook.

Dumnezeu să o odihnească!

Pentru a vedea mai multe imagini cu jurnalista, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Scandal fără precedent la Eurovision 2017! Reprezentanta Rusiei a fost interzisă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro