Veste tristă! Este vorba despre marele actor Victor Rebengiuc: „M-am luptat foarte tare”

Victor Rebengiuc în vârstă de 89 de ani a făcut un anunț care i-a întristat pe mulți dintre români. Acesta a jucat pentru ultima oară în piesa „Tatăl', regizat de Cristi Juncu.

Pe scena teatrului Bulandra din București, Victor Rebengiuc a jucat ultimul său rol din cariera impresionantp de aproape șapte decenii. De-a lungul timpului, actorul a câștigat numeroase premii, dar și distincții precum Ordinul Naţional „Steaua României' în grad de cavaler, dar şi decoraţia „Nihil Sine Deo' din partea regelui Mihai I, scrie Click.

„Am 89 de ani, în curând o să am peste câteva luni 90, nu mai merge! Trupul meu nu-mi mai permite, sănătatea mea e în mare suferinţă, e greu. M-am luptat foarte tare în repetiţiile astea ca să pot juca rolul ăsta. Sper să-l pot juca şi în faţa publicului de câte ori voi putea, dar nu mai vreau să mai antamez un alt rol. Gata! E ultimul rol pe care-l joc!', a declarat Victor Rebengiuc, potrivit Adevărul.ro, citat de sursa mai sus menționată.

În urmă cu două luni, pe scena Teatrului Național au avut loc Premiile Gopo 2022. Victor Rebengiuc a urcat alături de soția sa, Mariana Mihuț pe scenă. Celebrul actor se ajuta de un baston, însă a fost elegant ca întotdeauna. Îmbrăcat într-o cămașă neagră și un costum de aceeași culoare, Victor Rebengiuc le-a mulțumit celor prezenți pentru Premiul Gopo pentru Întreaga carieră, oferit de Apa Nova, o companie Veolia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete