Verighete neconvenționale create de designerii de pe Breslo

Așa cum știți deja, se pare că istoria verighetelor datează din Egiptul Antic unde acestea erau purtate de faraoni și erau realizate din plante împletite. În Roma Antică au devenit însemn al posesiunii, tot ei fiind primi care au început să graveze aceste inele.  Este bine cunoscut faptul că din timpuri străvechi cercul a semnificat veșnicia, ciclul continuu al vieții, astfel încât alegerea acestui simbol este una firească.

1 (1)

Pentru multe secole, oamenii le-au atribuit acestor verighete proprietăți  aproape mistice, cum ar fi faptul că ele influențează soarta cuplului. Cu siguranță, dacă sunteți în toiul pregătirilor de nuntă auziți diverse superstiții referitoare la verighete.

Părinții pot transmite verighetele copiilor doar dacă aceștia au avut o căsnicie fericită

Verigheta nu se dă altuiva spre a fi probată, pierderea sau distrugerea ei fiind considerată prevestire a destrămării căsniciei. La fel, scăparea din mână a verighetei în timpul ceremoniei de nuntă poate fi considerată un semn rău, însă ar trebui să luați în calcul că sunt doar niște superstiții și că emoțiile într-un astfel de moment sunt normale.

2 (1)

THEjeweller 960 lei

just.paintings 180 lei

bijuteriiwhatelse 30 lei

nagual 165 lei

bijuteriiwhatelse 70 lei

JasminBlanc 35 lei

Dacă vă gândiți, cu siguranță o să vă aduceți aminte de multe astfel de superstiții legate de verighete. Evoluând atât tehnologia bijuteriilor cât și gusturile viitorilor miri, verighetele pot primi astăzi forme inedite, stiluri cât mai personale, putând fi realizate din diverse materiale.

Designerii bijuteri de pe Breslo au grijă să îți pregătească cele mai frumoase și în tendințe verighete.

3 (1)

corinafakesch 319 lei

YourShop 37 lei

bijuteriiwhatelse 172 lei

Bastion 45 lei

Bastion  48 lei

Cristina.Masnitz.Jewelry 235 lei

TommyDark 130 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Frumusete si Moda