Soarele în Taur. Urania ne spune cum sunt zodiile influențate de acest eveniment astrologic

Între 20 aprilie și 21 mai, Soarele în Taur, un eveniment astrologic major, va influența puternic absolut toate semnele zodiacale, in diferite sectoare ale vieții. Urania ne spune cum sunt zodiile influențate de acest eveniment astrologic major.

Cum influențează Soarele în Taur zodiile

BERBEC

În perioada 20 aprilie-21 mai, Soarele în Taur aduce cu sine împrejurări confuze, tulburări ori răsturnări de situație în plan financiar. De asemenea, poate fi vorba nu atât de un eveniment neplăcut, ci de spaima că acesta ar putea avea loc.

TAUR

Soarele în Taur aduce sau accentuează, după caz, tensiunile în plan partenerial. Vestea bună este că acest eveniment astrologic favorizează refacerea voastră fizică și psihică.

GEMENI

Tranzitul Soarelui prin zodia Taur poate provoca tulburări organice care pot avea un substrat endocrin sau unul psihic; ele pot trece neobservate sau se pot dovedi deranjante în funcție de vârsta, constituția și tabloul clinic al fiecăruia dintre voi.

RAC

În perioada 20 aprilie-21 mai, tranzitul Soarele prin zodia Taur influențează casa relațiilor de prietenie, care vor fi marcate de dorința de stabilitate.

LEU

Soarele în Taur consolidează preocupările voastre profesionale și statutul public. Pe de altă parte, prin schimbările inedite care pot surveni în acest răstimp, acest aspect format de Soare vă poate aduce în situația de a accepta să faceți niște schimbări majore în viața voastră.

FECIOARĂ

În perioada 20 aprilie-21 mai, tranzitul Soarelui prin Taur va introduce, în sectorul de valorificare superioară a pregătirii profesionale, un factor nou, de consolidare și stabilitate. În acest răstimp, veți trece printr-o reașezare de principii și priorități.

BALANȚĂ

Acest tranzit al Soarelui vine cu neliniști, îndoieli, spaime, bănuieli. Chiar dacă nu toate temerile voastre vor fi întemeiate și logice, este recomandat să evaluați atent toate situațiile care apar până pe 21 mai.

SCORPION

Impactul pe care Soarele în Taur îl are asupra voastră este unul foarte puternic mai cu seamă în privința chestiunilor parteneriale. Acestea sunt tot mai dificile, ceea ce face ca perioada 20 aprilie-21 mai să fie caracterizată prin trăiri intense și prin capacitatea voastră de a aprofunda niște gânduri și convingeri în intenția de a afla adevărul sau de a găsi soluția potrivită.

SĂGETĂTOR

Tranzitul Soarelui prin zodia Taur va crea, în perioada 20 aprilie-21 mai, premise favorabile refacerii organice după boli, accidente, suferințe permițând un proces de vindecare lent, dar profund.

CAPRICORN

Aspectul format de Soare în răstimpul 20 aprilie-21 mai influențează puternic sectorul sentimentelor. Veți resimți o nevoie acută de seriozitate și stabilitate, motiv pentru care nu veți mai tolera bănuielile, îndoielile sau nedumeririle cu privire la o persoană dragă.

VĂRSĂTOR

Soarele în zodia Taurului va influența, până pe 21 mai a. c., sectorul relațiilor de familie, al casei, al averii, al rădăcinilor. Acest lucru are darul de a vă face să analizați cu atenție tot ceea ce stă la baza construcției voastre personale (țară, limbă, religie, familie, tradiție, modele umane, obligații morale).

Cum influențează Soarele în Taur zodia Pești

Tranzitul Soarelui prin zodia Taurului are loc în casa a III-a, care, prin funcția ei de „cunoaștere' și experiență practică, vă va da o certitudine în tot ceea ce veți acumula în beneficiul formării voastre umane sau profesionale.

Citește previziunile complete ale Uraniei, AICI

 

Sursa foto: pixabay

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop