Vedetele au făcut shopping la ParkLake, înainte de Sărbători. Cadoul preferat?

Un card de cumpărături personalizat!

Probabil cea mai frumoasă și mai așteptată lună a anului, Decembrie este luna cadourilor. Dar tuturor ni se întâmplă ca această activitate să ne pună în dificultate, astfel că ParkLake a lansat o idee ingenioasă, pentru a ne scăpa, pe toți, de emoția faptului că, poate, nu alegem cadoul potrivit.

A început cea mai frumoasă lună din an și, odată cu ea, goana după daruri pentru cei dragi. Uneori, găsirea cadoului perfect pare o misiune imposibilă – tocmai de aceea, în Decembrie, la ParkLake, ai de ales dintr-o gamă extinsă de Gift Card-uri personalizate, astfel încât să poți oferi un cadou cu amprentă personală unică. 

În această lună, ParkLake a lansat un card special, cu tematică Christmas, în valoare de 100, 300 sau 500 de RON, care se poate achiziționa de la biroul de informații din zona Main Square. Elegant, simplu și rapid, noul Gift Card ParkLake oferă inspirația necesară pentru a le face o bucurie de sărbători celor dragi!

Vedete de top au venit joi, la ParkLake, pentru a celebra evenimentul de lansare a Gift-Card-urilor cu tematică Christmas. Îmbrăcate stylish, chiar și cu măștile de protecție, așa cum impun regulile, vedetele nu au făcut doar shopping, ci au profitat și de o clipă de relaxare, la un ceai sau o cană de cappuccino. Nu de alta, dar temperaturile mai neprietenoase chiar îmbie la genul acesta de relaxare și la un pahar de vorbă, cu atât mai mult cu cât ieșirile sunt tot mai rare, în ultima perioadă.

Echipa VIVA! le-a însoțit pe vedete în magazinele din ParkLake, timp de câteva ore bune, iar listele de cumpărături chiar ne-au impresionat. De la haine groase și comode, de sezon, până la rochii fastuoase, elegante, de la sandale de petrecere, până la cizme de zăpadă, de la hăinuțe de copii și până la produse cosmetice sau bijuterii, toate acestea s-au dovedit a fi cadouri mult-așteptate, pentru ele și pentru cei dragi. Iar imaginile din galeria foto stau mărturie în acest sens, întrucât toate vedetele – artiste, prezentatoare TV, influenceri – au plecat cu mâinile încarcate de plase, semn că oferta de la ParkLake a fost cu adevărat generoasă.

Crăciunul nu înseamnă doar cadouri, ci și bucuria de a-l vedea pe Moș Crăciun – iar ParkLake te pune în legătură directă cu el. 

Multumiri speciale sponsorului evenimentului Parklake Shopping center si partenerului Top Line România. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial