Vedete de la Hollywood cu un IQ surprinzător de ridicat

Multe vedete sunt cunoscute mai degrabă pentru talentul lor decât pentru inteligență. Unii ar putea fi de părere că acestea nu sunt atât de inteligente, dar asta este o afirmație greșită. Inteligența poate fi găsită în toate categoriile sociale, inclusiv și mai ales printre cei bogați și celebri.

Potrivit Bright Side, iată mai jos câțiva artiști internaționali cunoscuți care au scoruri IQ ridicate și ce trecut academic surprinzător au.

Rowan Atkinson — 178. Doar 0,1% din populație are un IQ la fel de mare ca Rowan. Actorul a studiat la 2 universități de prestigiu din Marea Britanie: Newcastle University și Oxford University, și a obținut o diplomă în inginerie electrică. Ulterior, a decis să se dedice actoriei. În plus, Atkinson este foarte interesat și de mașini și are chiar o colecție impresionantă de mașini.

Cum arată astăzi Mr. BeanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Lady Gaga — 166. Lady Gaga a studiat muzică și teatru la Școala de Arte Tisch a Universității din New York. De asemenea, a fost admisă mai devreme la Collaborative Arts Project 21, un conservator de teatru muzical. Ea își amintește că anii de liceu au fost o provocare: “Am simțit o cantitate imensă de stres, anxietate și izolare. Mă simțeam singură și neînțeleasă”, scrie sursa citată anterior.

Cindy Crawford — 154. Cindy Crawford a fost descoperită ca model în timp ce studia ingineria chimică la Universitatea Northwestern. A semnat primul ei contract de modeling în 1984 și a folosit banii pentru a-și completa bursa. Mai târziu, însă, a renunțat la școală și s-a concentrat pe cariera de modeling.

Ashton Kutcher – 160. Ashton s-a specializat în inginerie biochimică la Universitatea din Iowa, înainte de a renunța pentru a se dedica cu normă întreagă modelingului și actoriei. În ciuda faptului că nu și-a terminat studiile, Kutcher este un antreprenor de succes în domeniul tehnologiei. El a investit chiar și în Skype și Airbnb și și-a cofondat propria firmă de capital de risc, A-Grade Investments.

Matt Damon — 160. Matt a studiat engleza la Universitatea Harvard, dar nu a absolvit niciodată. Îi plăcea să scrie piese de teatru și știa că va fi actor. Odată a scris un film în 3 acte în loc de o piesă într-un act pentru temă și s-a gândit că va renunța la curs. Cu toate acestea, profesorul l-a încurajat și i-a dat un 10.

Quentin Tarantino — 160. Quentin nu a mers la facultate. După ce a părăsit școala la 15 ani, a început să lucreze ca plasator la un cinematograf și a scris scenarii. Regizorul își amintește: “Uram școala. Acum, nu știam că, dacă aș fi rămas la școală, mi-ar fi plăcut cu adevărat facultatea. Nu eram suficient de conștient pentru a ști că nivelul gimnazial prin care treceam ar fi fost școala în cel mai rău caz.”

Lisa Kudrow – 154. Lisa a absolvit Vassar College și a urmat o carieră în neuroștiințe. A lucrat cu tatăl ei, specialist în afecțiuni la nivelul capului, timp de 8 ani înainte de a se lansa în lumea actoriei. Actrița a efectuat chiar și cercetări clinice privind durerile de cap. Nu e de mirare că Lisa are un IQ de 154, nu numai că este amuzantă și talentată, dar și incredibil de inteligentă.

Ben Affleck — 154. Ben a urmat cursurile școlii Rindge Latin din Massachusetts. A intrat apoi la Universitatea din Vermont și a studiat câteva luni limba spaniolă, dar a renunțat la studii după un semestru. Actorul a obținut, de asemenea, una dintre cele 6 diplome de doctorat onorific în arte plastice în 2013 de la Universitatea Brown. Ben are un IQ de 154, ceea ce îl face să facă parte din grupul geniilor sau al cvasi-geniilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete