Vara modei la Viena

Vara modei la Viena

MQ Summer of Fashion

© Jürgen Hammerschmid

MQ Summer of Fashion incepe pe 14.6.2012 cu doua expozitii.

Expozitia Reflecting Fashion. Arta si moda din epoca moderna din mumok (www.mumok.at)

Expozitia se concentreaza pe imbracaminte si moda ca parte esentiala a artei, aspect care incepand din anii 1960 a jucat un rol important mai ales pentru artisti ca Ellsworth Kelly, Vito Acconci sau Daniel Buren.

Technosensual. Where fashion meets technology, din freiraum quartier 21 International (www.quartier21.at)

A doua expozitie va prezenta textile electronice si tehnologii purtabile. Prin incheiere se va organiza o petrecere fashion la mumok-Hofstallungen. In plus, week-end-ul inaugural ne va incanta si cu o prezentare de moda a Colegiului de Moda-Design-Textile, care va avea loc pe 15.6, iar pe 16.6 ne vom delecta cu un recital al Benoit Maubrey. Audio Ballerinas, care vor purta tinute electro-acustice. In incheiere suntem invitati la Photoautomatenparty.

Pe langa institutiile din MQ, la MQ Summer of Fashion vor participa si alte institutii culturale si artistice din Viena. Printre atractiile deosebite ale acestui eveniment se numara spectacolul sustinut de dansatoarea Lucia Glass in colaborare cu Tanzquartier Wien, festivitatea de deschidere a festivalului de film frame[o]ut cu Diane Pernet, blogger-ita de moda, precum si vizitarea depozitului de moda de la Muzeul Viena, care in mod normal nu este deschis pentru public si unde se afla una dintre cele mai mari colectii de moda din Europa.

MQ Summer of Fashion

Foto: © PPAG

 

Muzeul de Istorie Naturala va gazdui o incursiune istorica in lumea modei, incepand de la epoca de piatra pana la baroc, iar blogger-ii de moda vor organiza un targ, numit Piata Fair Fair, cu minunate articole eco si alimente bio.

Centrul architectonic al intregului eveniment il reprezinta podiumul din curtea MQ, creat de echipa de arhitecti PPAG. Finalul grandios al evenimentului este MQ Vienna Fashion Week (www.mqviennafashionweek.com), care va avea loc in perioada 12.9 – 16.9.2012 si unde vor fi prezentate colectii ale creatorilor de moda austrieci si internationali.

MQ Summer of Fashion
14.6.-16.9.2012
MQ, 1070 Viena
www.mqw.at/SoF (online incepand din mai 2012)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta