Valentina Pelinel și Cristi Borcea au semnat contract prenupțial. Ea a spulberat zvonurile: „Nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu”

Valentina Pelinel a fost invitată la podcastul „Ameritat cu Nasrin', unde a făcut o dezvăluire total neașteptată. Fostul fotomodel a mărturisit că ea și Cristi Borcea au separare de bunuri.

De câțiva ani buni, Cristi Borcea și Valentina Pelinel formează un cuplu foarte unit, iar împreună au trei copii. Fostul fotomodel i-a fost alături partenerului în cele mai grele momente și l-a susținut necondiționat. Valentina a vrut să demonstreze tuturor că pentru ea nu contează situația financiară a lui Cristi Borcea, astfel că înainte de a se căsători au semnat contract prenupțial.

„Foarte multe persoane își dădeau cu părerea despre noi și nu ar fi trebuit să aibă tupeul uitându-ne puțin la viața lor. La noi există boala asta: cel mai pătat să iasă și să atace alte persoane.

Vrei să știi care e adevărul? Adevărul e că noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu. La noi nu se rezumă la bani nimic', a dezvăluit Valentina Pelinel în podcastul lui Nasrin Ameri, pe YouTube.

valentina-pelinel-si-cristi-borcea-contract-prenuptial-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Amândoi am sacrificat enorm ca să fim împreună'

Valentina a mai povestit că a făcut multe sacrificii pentru a fi împreună cu Cristi Borcea. Cei doi s-au plăcut dintotdeauna și recunoaște că au avut o chimie încă de când erau prieteni.

„Omul pe care eu îl iubesc era lângă mine. El știa că are toată susținerea mea. Amândoi am sacrificat enorm ca să fim împreună și să fim o familie. Am lăsat lumea să facă scenarii. Mulți nu au știut ce se întâmpla cu adevărat.

De când ne știm ne-am plăcut. A fost o chimie ca prieteni. Vorbeam foarte mult. Așa ne-am dat seama că avem lucruri în comun. Noi comunicam foarte mult unul cu celălalt. Când a trebuit să aleg, a fost momentul crucial', a mai spus vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete