Valentina Pelinel a vorbit despre despărțire: „Fiecare pleacă cu ce a venit”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în anul 2018 și au împreună trei copii, un băiețel și două fetițe. Vedeta a mărturisit că în cazul unei despărțiri de omul de afaceri, fiecare pleacă cu ceea ce a venit.

Valentina Pelinel a vorbit despre despărțire, mai exact ce s-ar întâmpla cu averea lor în situația unui divorț. Vedeta susține că nu a fost niciodată interesată de situația financiară a lui Cristi Borcea așa cum s-a speculat la început. Fostul fotomodel a dezvăluit că au bunurile separate.

Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim.

Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo. Cel mai greu mi-a fost să aleg.

Momentul acela când Cristi mi-a spus: «ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine sa te lupți». Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rău și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut ', a spus Valentina Pelinel, în cadrul podcast-ului lui Ameri Nasrin.

Valentina-Pelinel-si-Cristi-Borcea-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Valentina Pelinel a apelat la fertilizarea in vitro

În urmă cu ceva timp, vedeta a recunoscut că a apelat la fertilizarea in vitro pentru a rămâne însărcinată. Valentina Pelinel spune că nicio femeie nu ar trebui să se ferească atunci când apelează la această metodă, pentru că astfel încurajează și alte femei care își doresc să devină mame.

„Da, o să spun pentru prima dată că am apelat la fertilizare. Restul speculaţiilor n-au o bază reală, ştiu că au existat multe scenarii atunci. Nu ştiu de ce, pentru mulţi, fertilizarea este un subiect tabu, pentru că aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame.

Sunt multe femei pentru care o sarcină naturală nu e posibilă şi aceasta este singura metodă, nu trebuie să ne ferim, ci trebuie să fim un exemplu şi să le dăm curaj celor care vor să aleagă calea asta. Noi ne doream foarte mult copii şi am apelat la fertilizare aici, în România. Am avut parte de multă discreţie şi de servicii ca-n străinătate – a dezvăluit Valentina Pelinel pentru okmagazine.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete