De ce Denisa Tănase și Mircea Brânzei nu au devenit părinți până acum: „Sper să reușesc să aduc acest echilibru în familia noastră”

Anul trecut, în Riviera Franceză, Denisa Tănase și Mircea Brânzei s-au căsătorit. Până acum, cei doi au dedicat tot timpul lor afacerilor. Totul merge ca pe roate în viața profesională, dar, din 2023, vor să se ocupe și de viața lor personală.

Vedeta brea neapărat să-și găsească echilibrul. „E frumos când ai pe cineva acolo, care să te încurajeze când mai cazi psihic, pentru că normal că drumurile astea sunt pline de provocări, sau alături de care să sărbătorești reușitele.

Anul ăsta a fost pentru mine, cel puțin, după patru ani nebuni de muncă, a fost anul în care am avut revelația și mi-am dat seama că trebuie să încep să aduc un pic de echilibru în viață și că trebuie să încep să mă gândesc la ce vreau, la ce-mi doresc și este cred începutul. Pentru că pentru 2023, asta e cea mai mare dorință a mea: să reușesc să aduc acest echilibru în familia noastră. Mă refer la timp, la felul în care îmi dozez timpul pentru că excesele nu sunt bune', a mărturisit vedeta, conform protv.ro.

denisa-tanase-si-mircea-branzei-parinti-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ei au planuri mari, vor să și devină părinți, își doresc un copil. „Asta e ceva ce nu depinde de noi. Eu pot să vorbesc doar despre ce îmi stă mie în putere să fac. Pot să am un proiect, să-l duc până la capăt, pot să decid să-mi acord mai mult timp, acestea sunt lucruri pe care da, pot să le fac eu.

Cu siguranță ne dorim (n.r. un copil), cu siguranță e proiectat de mult. Ce ține de noi facem, mai departe e de sus, de la Dumnezeu', a spus Denisa, care a fost completată de soț.

„Ne dorim să avem urmași', a declarat și Mircea Brânzei.

În prezent, Denisa Tănase deține o afacere de succes cu parfumuri, iar el deține o firmă de imobiliare în Dubai.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete