Vacanță la mare în Bulgaria. Grupul internațional Hyatt Hotels deschide 5 resorturi all-inclusive cu servicii premium

Bulgaria devine cea de-a treia țară europeană după Spania și Grecia, în care prestigiosul grup internațional Hyatt Hotels adaugă în portofoliu 5 resorturi din colecția Inclusive, chiar pe prima linie de pe malul mării și confirmând, astfel, imaginea Bulgariei ca una dintre cele mai bune destinații de plajă din Europa.

Cinci hoteluri all-inclusive cu aproape 2.000 de camere, situate în două dintre cele mai populare destinații de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre – Sunny Beach și Obzor, intră de anul acesta în distinsa colecție all-inclusive cu servicii premium. 

Extinderea planificată demonstrează forța și reputația brandurilor cu toate serviciile incluse, ale renumitului în toată lumea, lanț hotelier Hyatt care atrage din ce în ce mai mulți turiști dornici de experiențe all-inclusive de lux.

După o renovare majoră, cele cinci hoteluri all-inclusive ex Riu își vor deschide porțile sub brandurile Secrets Resorts & Spas, Dreams Resorts & Spas, Breathless Resorts & Spas și Alua Hotels & Resorts, a anunțat compania Hyatt Hotels Corporation care își consolidează astfel, poziția de lider al călătoriilor de lux. 

Renovările fiind aproape gata, următoarele 4 hoteluri se vor deschide sub noile branduri, chiar la începutul acestui sezon estival.

Cum se numește fiecare hotel, unde se află și când se deschide?

1.  Secrets Sunny Beach Resort & Spa  (Ex.RIU Palace Sunny Beach). Situat în Sunny Beach, în urma unui proiect intens de rebranding și renovare, hotelul va funcționa ca și până acum, în sistem adults-only' (+18 ani) și va întâmpina în cele 335 de camere, oaspeți cu vârsta de peste 18 ani. Data de  deschidere 01 mai 2023 

2.  Dreams Sunny Beach Resort & Spa  (ex. RIU Helios Paradise, Sunny Beach) Amplasat foarte aproape de Secrets Resort & Spa, hotelul dispune de 597 de camere și cu o ținută de înaltă clasă, va satisface cerințele unei vacanțe în familie. Data de deschidere 27 aprilie 2023.

3.  Alua Helios Bay, (ex. RIU Helios Bay, Obzor) Situat în liniștita stațiune Obzor, resortul va oferi 318 camere și un mediu ideal pentru familii, cupluri și grupuri care caută o vacanță într-o atmosferă relaxată și exclusivistă pe prima linie a plajei din Obzor. Data de deschidere 01 mai 2023

4.      AluaSun Helios Beach  (ex. TUI Suneo Helios Beach, Obzor).  Cu cele 191 de camere, hotelul de pe malul mării, aflat tot în Obzor, va oferi un produs all-inclusive premium și facilități superbe în aer liber. Data de deschidere 01 mai 2023

Cel de-al cincilea hotel, Breathless Resort & Spa, resort cu 395 de camere situat chiar în centrul stațiunii Sunny Beach, se va redeschide în 2024  în urma unui proiect amplu de renovare.

Pe pagina de Internet a grupului sunt publicate toate informațiile nu numai despre hotelurile all-inclusive Hyatt pe litoralul din Bulgaria  ci și despre stațiunile în care sunt amplasate.

Sistemul de rezervări este deja deschis, iar acum puteți profita de cele mai bune tarife și promoții!  

Cu vestea bună că oaspeții brandurilor Dreams și Secret din Sunny Beach, devin încă de la prima cazare, membri ai programului de loialitate World of Hyatt!

Despre World of Hyatt

„World of Hyatt' este programul de loialitate al companiei Hyatt Hotels Corporation care oferă diferite beneficii și privilegii pentru membrii săi. Programul este conceput pentru a răsplăti fidelitatea oaspeților și pentru a încuraja revenirea acestora în hotelurile Hyatt.

Pe lângă statutul de elită într-unul din cele mai prestigioase hoteluri din lume, cu servicii premium, indiferent de destinație și de brand, calitatea de membru al programului de loialitate înseamnă și:

  • Economii prin oferte și discount-uri speciale
  • Puncte de loialitate care pot fi transformate în bonusuri, nopți de cazare sau nivel superior de servicii 
  • Sejururi cu servicii exclusive în care starea de bine a oaspeților e ridicată la nivel de artă a ospitalității.

Pentru că asta înseamnă brandul Hyatt! Amintiri cu oameni dragi, experiențe memorabile și personalizate, într-o atmosferă rafinată, cu servicii premium și preocupare pentru confortul deplin al oaspeților săi! Bucurați-vă doar de beneficiile și prezența lui atât de aproape de România, pe unele dintre cele mai frumoase plaje din Bulgaria!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial