Vacanță de vis în pandemie: Flick și Denisa Hodișan în luna de miere

Vacanță de vis în pandemie: Flick și Denisa Hodișan în luna de miere

Au avut parte de o nuntă ca în povești în Grecia, alături de cei mai dragi oameni. Flicea Sebastian Andrei sau Flick împreună cu proaspăta lui soție, Denisa Hodișan au plecat în luna de miere într-o destinație luxoasă pentru a se bucura unul de celălalt departe de ochii curioșilor.

Imediat după starea de urgență, Flick s-a dus la Oradea, orașul de unde este frumoasa lui soție. Au devenit unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi din țară. Cererea în căsătorie a avut loc în Istanbul și cum era de așteptat, Flick a avut foarte mari emoții, emoții ce s-au transmis și Denisei în momentul în care l-a văzut pe acesta stând în genunchi și dăruindu-i inelul.

În luna august, cei doi împreună cu oamenii dragi lor au plecat în Grecia pentru o ceremonie frumoasă și de basm.

Miss Planet și Domnul Rimă

De curând, Flick și Denisa Hodișan au anunțat pe site-urile de socializare că au plecat în luna de miere. După cum și-au obișnuit fanii, aceștia au ales o destinație de vis, și anume Maldive și au pus primele fotografii de acolo.

„Am ajuns ❤️🏝. Suntem în MALDIVES și credeți-mă e mult mai frumos decât în fotografiile pe care le-am văzut până acum, pentru că am compania perfectă. E locul perfect pentru luna de miere, stăm la căsuțele de pe apă și suntem păziți' de pui de rechin. @flick_domnulrima nu e ca și cu cortul, dar…. E DIVIN 💞', a postat Denisa Hodișan pe Instagram.

Domnul Rimă a anunțat și el plecarea în stilul caracteristic și a compus câteva versuri pe care le-a postat alături de poze.

„Am stat departe separați
La început, o vreme bună.
Azi stăm departe, relaxați,
Însă departe împreună.'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro